اوسمار ویرا سرمربی برزیلی پرسپولیس که به شکلی عجیب جایگزین وحید هاشمیان شد باید در سختترین شرایط ممکن روی نیمکت پرسپولیس بنشیند.
در حالی که بسیاری از پیشکسوتان و هواداران این تیم معتقد بودند برای دیدار سنگین پرسپولیس مقابل تراکتور باید از وحید هاشمیان و کادر فنی تیمش استفاده میشد و اصطلاحا دست به ترکیب فنی تیم نمی خورد اما گروه مدیریتی این باشگاه با اقدامی کم سابقه سرمربی تیمشان را کنار گذاشته و اوسمار ویرای برزیلی را جانشین وحید هاشمیان کردند. اقدامی که البته با رقم خوردن نتایج هفته هشتم کار این سرمربی را به مراتب دشوارتر کرد.
بازی پرسپولیس مقابل تراکتور آماده این هفتهها - که دو بازی متوالی خود را با به ثمر رساندن ۱۰ گل در آسیا (برد ۰-۵ مقابل شارجه) و لیگ برتر (برد ۰-۵ مقابل گل گهر )پشت سر گذاشته به خودی خود سخت و دشوار بود اما برد سه بر صفر و بازی کاملاً برتر تیم استقلال در زمین فجر کار این سرمربی را از آنچه به نظر میرسد هم سختتر کرد.
ریکاردو ساپینتو که حالا تیمش را در سه بازی متوالی بدون گل خورده و با به ثمر رساندن ۶ گل برنده از زمین مسابقه خارج کرده از این نظر کار همتای خود روی نیمکت پرسپولیس را به شدت دشوار و مسئولیت او را سنگینتر کرد. این وضعیت در حالی رقم میخورد که استقلال و پرسپولیس باید چند هفته دیگر در چارچوب دیدار دربی رو در روی یک هم قرار بگیرند و یک بازی سنگین و حیثیتی را برگزار کنند. اوسمار ویرا قطعاً در چنین شرایطی کاری دشوار و سخت را پیش رو خواهد داشت و در این زمینه به خوبی متوجه شده که ریکاردو ساپینتو و تیمش کاملا با جواد نکونام و تیمی که در دوران حضورش در پرسپولیس حریف اصلی اش برای قهرمانی می دانست متفاوت است.
اوسمار هنوز به تهران نرسیده ولی دانسته یا ندانسته خودش را در شرایطی قرار داده که مشخصا وظیفه و بار مسئولیتش را در قبال پرسپولیس و طرفداران میلیونی این تیم که حالا بخش بزرگی از آنها به حامیان وحید هاشمیان نیز تبدیل شده اند سنگین و خطیرتر میبیند.
بیشتر بخوانید: کری استقلالیها برای پرسپولیس؛ در شیراز شکستتان میدهیم/ تمرین دلچسب دربی در استادیوم پارس


