دوشنبه ۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰
۶ |
۱۳

حمله طرفداران هاشمیان به باشگاه پرسپولیس/ هدفتان له کردن شخصیت وحید بود؟

حمله طرفداران هاشمیان به باشگاه پرسپولیس/ هدفتان له کردن شخصیت وحید بود؟
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

همان اندازه که در فصل بیست و چهارم لیگ برتر تغییرات متعدد در کادر فنی استقلال عجیب بود برکناری وحید هاشمیان نیز به شکلی دیگر برای اهل فوتبال تعجب‌آور شد.

در شرایطی که پس از شکست پرسپولیس تقربیا پروپاقرص ترین حامیان وحید هاشمیان هم به انتقاد از او برخاسته و باور قطعی به برکناری اش داشتند حضور این فرد در برنامه فوتبال برتر و ابراز عقیده‌هایش به دل بخشی از منتقدانش نشست و با کنار هم قراردادن دلایل عنوان شده در بحث نتیجه نگرفتن گروهی را قانع به صبوری کرد.

همین قشر از طرفداران پرسپولیس و وحید هاشمیان که صبوری بیشتری در این باره به خرج داده بودند پس از پیروزی تیم محبوبشان بر ذوب آهن به تنها چیزی که فکر نمی کردند خداحافظی با هاشمیان بود که البته درست به محض به صدا درآمدن سوت پایان مسابقه خبرش رسانه ای شد. خبری که هرچقدر برای طیف حامی وحید باورنکردنی به نظر می رسید باعث شد مخالفانش نفس راحتی بکشند. آنهایی که حتی در فضای مجازی دائم با قید "تاکید بر محترم بودن وحید" او را سرمربی در حد و اندازه های پرسپولیس نمی دانستند و معتقد بودند هاشمیان از ابتدا نباید سکان هدایت تیم محبوبشان را در دست می گرفت.

این اتفاق که چندان در فوتبال حرفه ای روز دنیا مرسوم نیست و نمونه اش را هم فصل قبل با ۸ جابجایی در راس کادر فنی در تیم استقلال دیده بودیم به سوژه برخی برنامه های رسانه ملی هم تبدیل شد تا رادیو ورزش در بخش صبحگاهی اش این موضوع را به پرسش گذاشته و مدل برکناری هاشمیان را سوژه کند.

وحید هاشمیان

همانطور که پیش بینی می شد تقریبا اکثر مخاطبین این برنامه در پیام های صوتی یا متنی از بازگشت اوسمار ویرا استقبال کرده و او را مربی در قواره های تیم شان می دانستند. اما گروهی از مخاطبین که مشخص بود از این رفتار مدیریت باشگاه پرسپولیس دلخور هستند این رفتار را غیرقابل تحمل و دور از شأن سرمربی محترمی چون هاشمیان عنوان می کردند.

در همین رابطه بخوانید: ریسک مدیران پرسپولیس پیش از بازی ۶ امتیازی/ بازمانده‌های ارتش قهرمان اوسمار از پرسپولیس ۱۴۰۳

یکی از مخاطبین این باره در اظهارنظری جالب کرد و گفت: «من خودم از نتایج تیم محبوبم عصبانی بودم و دوست داشتم اوسمار برگردد ولی هرگز فکر نمی کردم مدل قطع همکاری با وحید این شکلی باشد. این رفتار در قبال هاشمیانی که تیمش با صدر جدول ۲ امتیاز فاصله دارد اصلا درست نبود».

این فرد که از لحن حرف زدن و تُن صدایش مشخص بود از طرفداران سن و سال دار پرسپولیس است با طرح یک پرسش ادامه داد: «من فکر می کنم این اقدام بی دلیل نبوده است. آیا مدیریت باشگاه به منظور له کردن شخصیت آقای هاشمیان این کار را کرده است؟ اگر غیر از این نبوده چرا این کار را کردند؟ در حالی که آقا وحید همواره از همکاری مدیریت باشگاه تقدیر و تشکر کرده بود».

یادآور می شود؛ در حالی که عنوان شده اوسمار فردا به تهران می رسد در دیدار این هفته پرسپولیس در تبریز با تراکتور کریم باقری هدایت سرخپوشان تهرانی را در دست خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: یک استقلالی نیامده اوسمار را به دردسر انداخت

هواداران پرسپولیس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۵
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • سعید IR ۱۵:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۵
    طرفداران وحید هاشمیان؟؟!!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی