اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، در نشست خبری امروز خود، به صحبت پیرامون پرونده پژمان جمشیدی پرداخت. او در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر وضعیت پرونده صحبتهایش را اینگونه آغاز کرد: در خصوص این پرونده، لازم است در ابتدا به دو نکته مقدماتی اشاره شود.
او گفت: نکته نخست اینکه باید بیاموزیم و تمرین کنیم که اگرچه در نظامی زندگی میکنیم که افراد از آزادی بیان برخوردارند، اما این آزادی همراه با مسئولیت است و لازم است در اظهارنظرها، حدود شرعی، اخلاقی و قانونی رعایت شود. نباید میل به جنجالآفرینی رسانهای یا شهرتطلبی باعث شود که حقوق دیگران نادیده گرفته شود یا به حریم خصوصی افراد تعرض شود؛ متأسفانه در خصوص این پرونده، چنین اتفاقی رخ داده است.
وی ادامه داد: فارغ از اینکه این پرونده مربوط به چه شخصی است، باید بدانیم میان سه وضعیت تفاوت وجود دارد: فرد مظنون، فرد متهم و فرد مجرم. این مفاهیم از نظر حقوقی با یکدیگر متفاوتاند و نباید در بیان عمومی، این مرزها را نادیده گرفت.
او اظهار داشت: در پروندههایی که هنوز در مرحله رسیدگی قرار نگرفته و صرفاً شکایت اولیه مطرح شده است، اما بلافاصله اطلاعرسانی عمومی درباره آن انجام میشود، ممکن است حقوق اشخاص نقض شود و زمینه طرح شکایت جدید از سوی آنان فراهم گردد؛ چنین شکایتهایی نیز از نظر حقوقی قابل پیگیری هستند.
جهانگیر گفت: در خصوص این پرونده خاص باید گفت که یک شاکی خصوصی اقدام به طرح شکایت کرده است. پرونده در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار داشت که در این میان، قرار وثیقه به بازداشت موقت تبدیل شد. با اعتراض فرد مورد نظر و وکلای او نسبت به این تصمیم، در تاریخ سوم آبان ماه قرار بازداشت لغو و شخص یادشده آزاد شد.
سخنگوی قوه قضاییه در پایان اظهار داشت: در حال حاضر، پرونده همچنان در مرحله تحقیقات مقدماتی قرار دارد و از نظر قانونی امکان اطلاعرسانی جزئیات وجود ندارد. انشاءالله پس از تکمیل تحقیقات و قطعی شدن روند رسیدگی، اطلاعرسانی رسمی و دقیق انجام خواهد شد.
بیشتر بخوانید: بیرون منزل خواهرم مخفیانه از من فیلم میگرفتند!/ برچسب تجاوز و خفتگیری به پژمان جمشیدی نمیچسبد

