چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۴
۱ |
۱

چه کسانی از رفتن هاشمیان خوشحال شدند؟

چه کسانی از رفتن هاشمیان خوشحال شدند؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

وحید هاشمیان در صورتیکه در پرسپولیس می ماند، قصد داشت چند بازیکن را کنار بگذارد.

دوران حضور وحید هاشمیان روی نیمکت پرسپولیس به پایان رسید، اما طبق شنیده‌ها، اگر او در سمت خود باقی می‌ماند، تغییراتی در ترکیب تیم انجام می‌داد. سرمربی حالا دیگر سابق سرخ‌پوشان قصد داشت چند بازیکن، از جمله تعدادی از خریدهای تابستانی را که نتوانسته بودند انتظارات را برآورده کنند، در لیست مازاد قرار دهد تا باشگاه در نیم‌فصل دوم سراغ گزینه‌های جدید برود.

با رفتن هاشمیان و حضور اوسمار ویرا روی نیمکت پرسپولیس، حالا شرایط برای این بازیکنان تغییر کرده است. آن‌ها تا پایان نیم‌فصل فرصت دارند تا در تمرینات و مسابقات پیش رو خودشان را به سرمربی برزیلی ثابت کنند.

به نظر می‌رسد برخی از این نفرات خوشحال‌ترین افراد از تغییر کادرفنی باشند، چرا که در صورت ماندن هاشمیان، احتمال کنار گذاشته شدن‌شان زیاد بود. از سوی دیگر، اوسمار به مدیران باشگاه اعلام کرده پیش از هر تصمیمی، نیاز دارد عملکرد تیم را تا نیم‌فصل به‌صورت کامل ارزیابی کند.

بنابراین هفته‌های مانده تا پایان نیم‌فصل اول برای برخی بازیکنان، آخرین فرصت خواهد بود تا نشان دهند شایستگی ماندن در پرسپولیس را دارند؛ چرا که اوسمار نیز قصد دارد در نقل‌وانتقالات زمستانی با چند خرید خارجی، ترکیب تیمش را تقویت کند و باید چند نفر را کنار بگذارد. 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی