مدیرعامل باشگاه چادرملو اردکان با انتقاد از تصمیم برگزار شدن دیدار فردای تیمش مقابل مس رفسنجان بدون استفاده از کمک داور ویدیویی (VAR) واکنش نشان داد.
علیرضا بابایی در مورد دیدار فردای چادرملو اردکان مقابل مس رفسنجان گفت: در هفتههای گذشته نشان دادیم که تیم جوان و باانگیزهای هستیم و خوشبختانه تا اینجا شرایط به گونهای بوده است که هواداران هم از عملکرد تیم ما راضی بودند. امیدوارم نتیجه بازی فردا به گونهای رقم بخورد که روند خوب تیممان ادامه پیدا کند.
 مدیرعامل باشگاه چادرملو اردکان افزود: در بازی با خیبر حمایت هواداران به خوبی به چشم آمد و امیدوارم که این حمایت در بازیهای آینده هم از تیم خوب و جوان ما ادامه پیدا کند تا بتوانیم به نتایج خوبی که در ذهن داریم، دست پیدا کنیم.
او درباره داوری دیدار فردای تیمهای مس رفسنجان و چادرملو اردکان نیز گفت: خوشبختانه جامعه داوری فوتبال ایران جامعه پاکی است و ما به صداقت و سلامت داوران ایمان داریم، اما برای من جای سؤال است که چرا باید یک بازی به این مهمی بدون VAR برگزار شود.
مدیرعامل باشگاه چادرملو اردکان در ادامه گفت: آقای اکرمی از داوران خوب و سلامت فوتبال ایران است، اما اشتباهات او در بازی با پیکان و 10 نفره کردن تیم ما که با واکنش کارشناسان داوری هم همراه بود باعث شده است تا نگرانیهایی راجع به بازی با مس رفسنجان به وجود بیاید.
او در پایان افزود: امیدوارم داوری بازی بدون مشکل باشد، چرا که تیم ما همانند سایر تیمها برای رسیدن به موفقیت، زحمات زیادی میکشد و نباید به گونهای باشد که با چند سوت اشتباه همه زحماتمان به هدر برود.


 
             
                