جمعه ۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۹
۱ |
۰

وداع پرسپولیس با برانکو؛ خداحافظی تلخ اما پر از احترام

وداع پرسپولیس با برانکو؛ خداحافظی تلخ اما پر از احترام
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در پی خداحافظی برانکو ایوانکوویچ از دنیای فوتبال باشگاه پرسپولیس برای او متنی منتشر کرد.

سایت باشگاه پرسپولیس نوشت: پروفسور برانکو ایوانکوویچ پس از مدت‌ها تردید، سرانجام تصمیم خود را گرفت. تصمیمی دشوار برای مردی که قلبش در این سال‌ها با پرسپولیس می‌تپید. او فقط یک مربی نبود؛ بخشی از تاریخ، از خاطره و از افتخار ما بود.

برانکو از نسلی طلایی از مربیان فوتبال کرواسی می‌آمد؛ نسلی که فوتبال جهان را دگرگون کرد و پرسپولیس نیز افتخار تجربه‌ی آن را داشت. زیر سایه‌ی او، ما یاد گرفتیم چطور صبر کنیم، بجنگیم و به رؤیا ایمان بیاوریم.

انگار او فقط برای خودش تصمیم نگرفت، برای همه‌ی ما تصمیم گرفت. حالا، یکی از نام‌های بزرگ تاریخ پرسپولیس از کنار نیمکت فاصله گرفته، اما در ذهن و قلب همه‌ی هواداران، همیشه حضور دارد.

ما مطمئنیم این خداحافظی، پایان راه نیست؛ دوباره همدیگر را خواهیم دید… شاید در یکی از جشن‌های قهرمانی آینده.

پروفسور، تو برای ما فقط یک سرمربی نبودی؛ تو مکتبی ساختی. در کنار تو فقط قهرمانی یاد نگرفتیم، بلکه یاد گرفتیم ایمان، نظم و صبر یعنی چه. آنچه با تو ساختیم، فقط افتخار نبود — فلسفه‌ای بود که نگاه فوتبال ایران را برای همیشه تغییر داد.

باشگاه پرسپولیس با تمام قلبش از تلاش‌ها، تعهد و عشق تو به این تیم بزرگ قدردانی می‌کند.

برای تو، برانکوی عزیز، در ادامه‌ی مسیر زندگی و حرفه‌ای‌ات، سلامتی، آرامش و موفقیت آرزو داریم.

تو همیشه بخشی از پرسپولیس خواهی بود.

بیشتر بخوانید: واکنش وحید هاشمیان به خداحافظی برانکو +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • زیگزاگ IR ۲۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
    جا داره متن خوبی هم برای آقا مسعود بنویسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی