شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۸
۰ |
۰

کمپانی: حریف‌مان خیلی بزرگ است ولی ما نمی‌ترسیم!

کمپانی: حریف‌مان خیلی بزرگ است ولی ما نمی‌ترسیم!
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

ونسان کمپانی پیش از نبرد حساس با بایرلورکوزن به دفاع از شاگردانش پرداخت و عملکرد تیم حریف را نیز ستود.

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، در آستانه دیدار حساس تیمش مقابل بایرلورکوزن در هفته نهم بوندسلیگا، در نشست خبری شرکت کرد و درباره وضعیت تیم، برنامه فشرده بازی‌ها و عملکرد برخی بازیکنانش صحبت کرد. بایرن شنبه شب در ورزشگاه آلیانتس آرنا میزبان لورکوزن خواهد بود؛ دیداری که می‌تواند در تعیین صدر جدول نقشی مهم داشته باشد.

کمپانی درباره حریف گفت: «لورکوزن با سرمربی جدیدش به یکی از آماده‌ترین تیم‌های لیگ تبدیل شده است. آن‌ها چند بازیکن مهم را از دست داده‌اند اما با جذب استعدادهای تازه، کیفیت خود را حفظ کرده‌اند. وقتی عملکرد هجومی‌شان را می‌بینی، درک می‌کنی که هنوز هم تیمی بسیار خطرناک هستند. این بازی، یکی از بزرگ‌ترین رقابت‌های بوندسلیگا است و ما انگیزه زیادی برای پیروزی داریم.»

سرمربی بایرن در ادامه به فشردگی مسابقات اشاره کرد: «در شش روز سه مسابقه انجام دادن آسان نیست، به‌خصوص وقتی دو بازی خارج از خانه باشد. اما این چیزی نیست که ما را متوقف کند. برنامه بازی‌ها دشوار است، ولی هدفمان تغییر نکرده؛ ما می‌خواهیم برنده باشیم.»

کمپانی درباره آمار بالای دوندگی تیمش توضیح داد: «همه چیز به نحوه استفاده از توپ برمی‌گردد. ما در هنگام مالکیت توپ بسیار فعال هستیم و همین باعث می‌شود بخش زیادی از زمین را پوشش دهیم. گاهی منتظر فرصت می‌مانیم و گاهی با حرکات ترکیبی حریف را تحت فشار می‌گذاریم. هدف این است که فضا پیدا کنیم، دریبل بزنیم و با کیفیت بازیکنان‌مان موقعیت‌سازی کنیم.»

او درباره ضربات ایستگاهی گریمالدو با خنده گفت: «تنها کاری که می‌توانیم بکنیم این است که خطاهای خطرناک ندهیم! گریمالدو در ضربات ایستگاهی فوق‌العاده است و باید امیدوار باشیم روز خوبی نداشته باشد. در نهایت، اگر یک گل بیشتر بزنیم، راضی خواهم بود.»

او همچنین به تمجید از خط دفاع پرداخت: «بعد از بازی اخیر، بیشترین تحسین من برای مدافعان تیم بود. شاید کسی به آن اشاره نکند، اما عملکرد خط دفاعی ما برابر کلن بی‌نقص بود. بازیکنان جنگیدند، فضا را بستند و با نظم بازی کردند. از تا گرفته تا اوپامکانو و کیم مین‌جائه، همگی نقش بزرگی داشتند. همچنین هافبک‌ها، بازیکنان کناری و مانوئل نویر در این نظم تیمی سهم دارند. دفاع منسجم تفاوت اصلی ما در آن دیدار بود.»

او در مورد اوربیگ و آینده‌اش افزود: «اوربیگ هر زمان که به میدان رفته، کیفیت خود را نشان داده است. از روزی که به تیم پیوست تا بازی‌های لیگ قهرمانان، هرگز ناامیدمان نکرده. او باید با آرامش رشد کند. وقتی در تیمی دروازه‌بانی مثل نویر داری، نباید عجله کنی. ما گام‌به‌گام پیش می‌رویم و به او اعتماد کامل داریم.»

کمپانی درباره عملکرد مهاجم تیمش نیکولاس جکسون گفت: «جکسون خیلی سریع با تیم هماهنگ شد. شاید بیرون از تیم چیزهای دیگری گفته شود، اما من از عملکردش راضی‌ام. حتی در بازی‌هایی که گل نزده، نقش مهمی در برنامه تاکتیکی ما داشته است. او باهوش، پرتلاش و تأثیرگذار است. مطمئنم هرچه فصل جلوتر برود، نقش پررنگ‌تری خواهد داشت.»

کمپانی سپس تمرکز خود را به بازی با لورکوزن معطوف کرد و اینگونه ادامه داد: «بهترین تیم بودن اهمیت ندارد، مهم این است که برنده شویم. رقابت ما با لورکوزن هنوز زنده است و احترام زیادی برایشان قائلیم. با این حال، در خانه بازی می‌کنیم و از توانایی بازیکنانمان اطمینان داریم. فوتبال هیچ‌وقت قابل پیش‌بینی نیست، اما احساس می‌کنم آماده ارائه نمایشی قوی هستیم.»

در پایان، کمپانی خبر خوشی برای هواداران داشت: «تمام بازیکنان در شرایط خوبی هستند، از جمله مانوئل نویر.» او همچنین درباره فشار بازی‌ها روی لوئیس دیاس گفت: «دیاس بازیکنی است که به چنین فشاری عادت دارد. او در دوران حرفه‌ای‌اش بارها سه بازی در هفته انجام داده و الان هم در فرم عالی قرار دارد. البته اگر زمانی احساس خستگی کند، برایش جایگزین داریم. اما فعلاً خودش می‌خواهد در زمین باشد.»

همچنین بخوانید: راز ماندن ستاره انگلیسی در آلمان/ همسر هری کین، برگ برنده بایرن‌مونیخ

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی