ریکاردو ساپینتو که به تازگی تجربه پیروزی ۰-۲ مقابل الوحدات اردن را در کارنامه مربیگری اش داشته به خوبی می داند به مصاف چه تیمی با چه مختصاتی می رود.
استقلال در دیدار رفت مقابل الوحدات اردن با گلهای منیر الحدادی(۸) و یاسر آسانی(۴۴) موفق به کسب اولین پیروزی خود در چارچوب رقابت های لیگ سطح ۲ آسیا شد. در آن دیدار پاس گل اول را سعید سحرخیزان و منیر الحدادی پاس گل دوم را به یاسر آسانی داد تا یکی از دلچسب ترین بردهای این مدت استقلال رقم بخورد.
در این حدفاصل هر دو این بازیکنان باز هم برای استقلال گل زدند و حالا ساپینتو در آخرین جلسه تمرینی تیمش - در حالی که کوشکی به دلیل اخراج در بازی قبلی روبروی الوحدات قادر به همراهی تیمش در بازی برگشت نیست – کنار هر دو این نفرات روبروی دوربین باشگاه ایستاد و کنار مهره های تاثیرگذار تیمش در دیدارهای اخیر عکسی به یادگار گرفت.
یادآور می شود؛ دیدار برگشت دو تیم چهارشنبه از ساعت ۲۱:۴۵ در زمین تیم الوحدات اردن برگزار می شود.
بیشتر بخوانید: بهزودی از این بازیکن استقلال بیشتر خواهید شنید/ صدرنشینی استقلال نتیجه اطمینان مدیران به ساپینتو است


