دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۴
۰ |
۰

درخواست لحظه آخری ساپینتو از کاپیتان؛ همراه تیم نیا!

درخواست لحظه آخری ساپینتو از کاپیتان؛ همراه تیم نیا!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربی استقلال به روزبه چشمی اعلام کرد در تهران بماند و کارهای درمانی‌اش را انجام دهد.

تیم فوتبال استقلال در حالی چهارشنبه شب در هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا به مصاف الوحدات اردن می‌رود که ماجرای حضور یا غیبت روزبه چشمی در این سفر، به یکی از موضوعات پیچیده روزهای اخیر تبدیل شده است.

طبق پیگیری‌ها، هرچند مصدومیت مچ پای چشمی که در دیدار برابر چادرملو به وجود آمده بود کاملاً برطرف شده، اما آسیب‌دیدگی قدیمی او از ناحیه کشاله ران هنوز به‌طور کامل بهبود نیافته و همین مسئله باعث شده دوران دوری‌اش از میادین طولانی‌تر از پیش‌بینی اولیه شود.

بازیکن  باتجربه استقلال در روزهای گذشته در تمرینات گروهی تیم شرکت کرده و حتی نامش در فهرست اولیه سفر به اردن قرار داشت، اما تصمیم نهایی ساپینتو همه‌چیز را تغییر داد. سرمربی پرتغالی شب گذشته به کاپیتان تیم اعلام کرد بهتر است در تهران بماند و روند درمانی و فیزیوتراپی خود را ادامه دهد تا برای بازگشت به شرایط ایده‌آل عجله نکند.

به همین دلیل، احتمال غیبت چشمی در اردوی تیم ملی طی فیفادی آبان و تورنمنت امارات نیز زیاد است؛ اتفاقی که تکرار غیبت او در اردوی قبلی خواهد بود. حالا باید دید کاپیتان آبی‌ها چه زمانی می‌تواند دوباره با پیراهن استقلال و تیم ملی به میدان برگردد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی