سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
۴۱ |
۱۶

مهدی فنونی‌زاده: دیگر هیچ تیمی حریف این استقلال نیست

به پرسپولیسی‌ها فشار آمده/ الوحدات را هم با اختلاف شکست می‌دهیم

به پرسپولیسی‌ها فشار آمده/ الوحدات را هم با اختلاف شکست می‌دهیم
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

پیشکسوت استقلال گفت: نتایج اخیر استقلال فقط نشان دهنده برتری و پیروزی این تیم نیست بلکه نشان دهنده فوتبال تهاجمی و متفاوت استقلال در لیگ برتر است.

مهدی فنونی‌زاده بازیکن اسبق استقلال در گفتگو با خبرورزشی، درباره وضعیت این تیم طی هفته‌های اخیر در آستانه بازگشت به مسابقات آسیایی اظهار داشت: استقلال در هفته‌های گذشته فقط برنده نشد بلکه این تیم هفته به هفته روند رو به رشدی را طی کرده و در نهایت توانست در دیدارهای آخرش حریفان خود را با سه گل شکست بدهد که این نشان دهنده راه افتادن بچه‌های خط حمله ماست.

وی افزود: با تکیه بر همین وضعیت و توان تهاجمی بالای استقلال من مطمئنم در بازی با الوحدات اردن می‌توانیم نتیجه خوبی بگیریم و با یک برد پرگل این حریف را شکست بدهیم. خوشبختانه با حضور مهره‌های تاثیرگذار و تهاجمی مثل آسانی و منیر تیم خوب راه افتاده و هیچ تیمی جلودارش نیست.

بازیکن سال‌های گذشته استقلال اضافه کرد: در حال حاضر لیگ برتر فقط یک تیم غیر از استقلال را در خودش به این شکل می‌بیند و آن هم تراکتور است. من بازی این تیم مقابل شرطه عراق را دیدم و خوشحالم که یک تیم خوب از کشورمان در این مسابقات حضور دارد. قطعاً استقلال هم در دیدار با الوحدات اردن سر و صدای زیادی به پا می‌کند و دوباره همه توجه‌ها به گروه ما جلب خواهد شد. در بازگشت به لیگ هم فکر می‌کنم جز تراکتور هیچ تیمی در حد و اندازه‌های استقلال نیست.

مهدی فنونی زاده و بهتاش فریبا

فنونی‌زاده در واکنش به این موضوع که هواداران پرسپولیس در فضای مجازی موضوع پنالتی‌های متعدد استقلال در هفته‌های اخیر را به میان کشیده‌اند توضیح داد: قشنگ معلوم است که به آنها فشار آمده. الان که دوربین ویدیویی دائم در حال ضبط کردن اتفاقات بازی‌هاست دیگر هیچ داوری نمی‌تواند بی دلیل برای کسی پنالتی بگیرد یا برعکس پنالتی نگیرد. اگر برای تیم پنالتی گرفته نشده حتماً پنالتی نبوده و اگر گرفته شده قطعاً پنالتی بوده، این را VAR هر بازی تصمیم می گیرد. همیشه همین است وقتی پرسپولیسی‌ها عقب می‌افتند شروع به ناله کردن می‌کنند.

در همین باره بخوانید: حمله پرسپولیسی‌ها به استقلال؛ صدرنشینی با پنالتی بی‌ارزش است!/ یک سوم گل‌های‌تان را هدیه گرفتید

وی افزود: الان استقلال در صدر جدول است و مطمئنم در بازی‌های بعدی هم به همین شکل نتایج خوبی می‌گیرد و در نهایت قهرمانی از آن همین تیم است. همانطور که گفتم تنها تیمی که می‌تواند در راه قهرمانی جلوی استقلال بایستد تراکتور است که آنها را هم در بازی رفت شکست دادیم و سه امتیاز بازی ۶ امتیازی را از آن خودمان کردیم.‌ پرسپولیسی‌ها به فکر تیم خودشان باشند و حرص و جوش ما را نخورند. بجنگند شاید در جمع تیم های سوم تا ششم باشند.

وی در پایان گفت: خوشحالم که هواداران خوشحالند. همین که ما آنها را در کوچه و خیابان می‌بینیم وتفاوت حس و حالشان با سال قبل که استقلال هر هفته یک مربی داشت و هر بازی نتایج ضعیفی می‌گرفت و سه تا سه تا گل می‌خورد ولی حالا به تیمی تبدیل شده که به رقبایش سه تا سه تا گل می‌زند برایمان کافی است. امیدوارم ساپینتو و بچه‌های تیم استقلال با همین وضعیت تا پایان فصل پیش بروند و در نهایت قهرمانی را برایمان به ارمغان بیاورند. چون نوبتی هم باشد نوبت قهرمانی استقلال است.

بیشتر بخوانید: مهدی طارمی، ستاره ایرانی با چهره‌ای جدید در شب بزرگ اروپا

منیر و کوشکی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۲
  • در صف بررسی: ۲۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۹
  • ع ق QA ۱۳:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    واقعا ؟ عبارت هفت تا ،؟! حالا چی شده جوگیر شدی ؟! فاصله صدر تا ته جدول شش امتیازه
  • کیسه دوز IR ۱۳:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    بااین قرعه کشی معلوم شدهمچنان تیم حکومتی موردتوجه زمین و زمان هستن،اين قهرمانی هاهیچ ارزشی ندارن،به وجدانتون مراجعه‌ کنین اگه دارین
    • محمد IR ۱۴:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
      من پرسپولیس ام اما منفی دادم خاک تو... آخه حکومت به هر دو بودجه میده و هر دو این افتخار رو دارن
  • ع IR ۱۳:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    حالا‌۷‌تا‌نخورید‌ما‌چکار‌داریم‌و‌در‌حد‌مانیستید
  • قرمزته IR ۱۳:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    کشیده یا نه؟
  • امیرحسینی IR ۱۴:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    ماداریم حال میکنیم با۷مقدس
  • افشین IR ۱۴:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    خوب آتیش زدی آقای فنونی زاده 😂. درد لنگیا اومدن وار دقیقا... همینه نتونستن قهرمان واقعی باشن تو آسیا هم که اصلا چیزی نمیگیم 😂
  • حسین IR ۱۴:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    هروقت پرسپولیس عقب میوفتد ناله می‌کند!!!!!!هرفصل که الان چندین سال هست پرسپولیس بالای شما بوده کجا عقب میوفتد؟؟؟؟
  • عباس IR ۱۵:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    دقت کردید از وقتی سلطانی فر رفته پیروزی دیگه تیم معمولی شده
  • رضا IR ۱۵:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    مکالمه داور وار...آقا بگردین دنبال یه چیزی داره نود دقیقه تموم میشه..ببین پشه از جلو چشم چشمی رد شد دوتا بازیکن اخراج کنم...یا پنالتی و چیزی بگیرم فدراسیون و وزیر بدبختم میکنن..هفت سال پرسپولیس سالار بوده..خواستیم بزنیمش زمین نمیشه..اصالت داره
  • ابی IR ۱۵:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    انشاءالله بازی خوب و تماشاگر پسند انجام بدن برد و باخت زات فوتباله
  • Sadegh IR ۱۵:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    نظرت درمورد دربی چیه مچاله شده الوصل

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی