جدال رفت استقلال و پرسپولیس در پنجمین دوره رقابتهای لیگ برتر ۱۴ آبان سال ۱۳۸۴ به میزبانی ورزشگاه آزادی برگزار شد و با یک گل به نفع آبیپوشان به پایان رسید.
استقلال که در آن مقطع برای سومین فصل متوالی امیر قلعهنویی را به عنوان سرمربی بالای سر خود میدید، به مصاف شاگردان علی پروین رفت. مسابقهای که ابتدا قرار بود سیزدهم آبان سال ۱۳۸۴ برگزار شود اما با ۲۴ ساعت تاخیر به روز چهاردهم آن سال موکول شد.
آخرین پیروزی قلعهنویی به لطف گلزنی رضا عنایتی
مسابقه شروع شد و در روزی که مجتبی جباری به عنوان یکی از بازیکنان جوان استقلال نمایش بسیار خوبی ارائه کرد، آبیپوشان توانستند با تکگل رضا عنایتی، مهاجم ملیپوش خود پرسپولیس را شکست بدهند و فاتح میدان شوند. آن پیروزی برای همه استقلالیها به ویژه امیر قلعهنویی فوقالعاده دلچسب بود اما حتی خودش هم باورش نمیشد که ۱۴ آبان ۱۳۸۴ آخرین برتری خود برابر پرسپولیس تحت عنوان سرمربی استقلال را جشن میگیرد و از آن تاریخ به بعد امیر دیگر هرگز نتوانسته با آبیپوشان برابر حریف سنتی این تیم به پیروزی برسد.
همه مشکلات پرسپولیس تقصیر معدنچی است!
پرسپولیس بازی را باخت و علی پروین در پایان دیدار جملاتی تاریخی بر زبان آورد. علیآقا مهرزاد معدنچی را به بازیگوشی و بیتفاوتی داخل زمین متهم کرد و گفت:
گلی که ما خوردیم دقیقا روی اشتباه مهرزاد معدنچی به ثمر رسید. او در طول مسابقه اشتباهات دیگری هم داشت و هر چقدر بهش تذکر میدادیم، حواسش جای دیگری بود و محو مسابقه شد. مهرزاد اشتباهات زیادی داخل زمین داشت.
البته که بعدا با بازبینی فیلم گل استقلال مشخص شد معدنچی مقصر اصلی در آن صحنه نبوده و چند بازیکن دیگر بعد از او باید استقلالیها را مهار میکردند که نکردند! روند سقوط علی پروین در پرسپولیس از همان مسابقه شروع شد و شکستهایی که در هفتههای بعدی نصیب پرسپولیس شد، در نهایت موجب آن گردید که علیآقا زمستان سال ۸۴ از نیمکت این تیم دل بکند.
بیشتر بخوانید: مهدی رحمتی: آقای نماینده مجلس وقتی من مسافرکشی میکردم کجا بود؟


