پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
۰ |
۰

فلیک: فقط یامال خوب بازی کرد!

فلیک: فقط یامال خوب بازی کرد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هانسی فلیک بعد از توقف مقابل کلوب بروژ به بررسی عملکرد شاگردانش پرداخت و تاکید کرد که تیمش هنوز جای پیشرفت دارد.

هانسی فلیک سرمربی آلمانی بارسلونا پس از تساوی ۳-۳ تیمش مقابل کلوب بروژ در لیگ قهرمانان، درباره دیدار صحبت کرد و اعتراف کرد که تیمش نیازمند بهبود در جنبه‌های مختلف بازی است.

او با مرور جریان بازی گفت: «بازی آسانی نبود. فرصت‌هایی خلق کردیم، اما دفاع حریف مستحکم بود و حملاتشان مؤثر. ما در پرس کردن توپ ضعیف عمل کردیم و در میانه میدان بسیاری از نبردها را از دست دادیم.»

فلیک در مورد ضعف‌ها و نکات قابل بهبود تیم افزود: «وقتی توپ در اختیار ما نیست، باید با شدت بیشتری بازی کنیم و جنگندگی بیشتری نشان دهیم. به‌ویژه زمانی که حریف با یک یا دو لمس، موقعیت می‌سازد، باید هوشیار باشیم. دفاع فقط به خط دفاع محدود نمی‌شود و در میانه میدان هم باید عملکرد بهتری داشته باشیم. این چیزی است که تیم ما باید روی آن کار کند.»

او در ادامه به تمجید از یامال پرداخت و درباره اهمیت کار تیمی خاطرنشان کرد: «برای من مهم‌ترین نکته این است که ما یک تیم هستیم. درست است که لامین بازی خوبی ارائه داد، اما بقیه بازیکنان هم باید با هم هماهنگ و مؤثر بازی کنند.»

همچنین بخوانید: مایک امیری، اسپانسر جدید و ایرانی لباس بارسلونا کیست؟/ همه چیز از زیرزمینی کوچک آغاز شد؛ به رویاهایت باور داشته باش! +تصاویر و ویدیو

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی