سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
۱۷ |
۱۳

کنایه سنگین مالک تراکتور به استقلال و تاجرنیا

کنایه سنگین مالک تراکتور به استقلال و تاجرنیا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مالک تراکتور مدعی شده تیمش را به مراتب با بودجه ای کمتر از استقلال، سپاهان و پرسپولیس بسته است

حضور محمدرضا زنوزی در برنامه اینترنتی فوتبال ۳۶۰ و گفت‌وگوی مفصل او با عادل فردوسی‌پور، فضای فوتبال ایران را دوباره پر از جنجال و بحث کرد. مالک تراکتور در این برنامه ادعاهای مهمی را مطرح کرد؛ از جمله اینکه تیمش را با حدود ۸۰۰ میلیارد تومان بسته و در رقابت با باشگاه‌هایی که چندین برابر بیشتر هزینه کرده‌اند، موفق به قهرمانی شده است.

زنوزی در بخشی از صحبت‌هایش مدعی شد برخی باشگاه‌ها بیش از ۴ هزار میلیارد تومان خرج کرده‌اند و حتی به طور غیرمستقیم به تاجرنیا همه کاره استقلال هم کنایه زد و گفت: «یک نفر برای رسیدن به شورای شهر، کل بازار فوتبال را بهم ریخته است.» او تأکید کرد که باشگاه تراکتور تنها نیمی از هزینه تیم سوم لیگ را خرج کرده و در مقایسه با تیم‌های اول و دوم، اختلاف مالی بسیار زیاد است.

او با بیان اینکه «من از جیب خودم هزینه می‌کنم»، گفت هیچ مبلغی خارج از قرارداد به بازیکنان پرداخت نشده و اگر تیم‌های دیگر این‌گونه خرج نمی‌کردند، تراکتور هم مجبور به افزایش بودجه نمی‌شد. زنوزی همچنین این سؤال را مطرح کرد که این مبلغ‌های سنگین از کجا تأمین می‌شود و چرا نظارت دقیقی بر هزینه‌کرد باشگاه‌ها وجود ندارد. او گفت: «من با ۵۰۰ میلیارد مقابل تیمی که ۲ هزار میلیارد هزینه کرد قهرمان شدم.» این صحبت‌ها موجی از واکنش‌ها را در فوتبال ایران به همراه داشته است.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۸
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۹
  • شاهرخ 1349 IR ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
    از جیب ملت هزینه کردی نه جیب خودت
  • عدالت خواه IR ۱۴:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
    خب برادر من شما جای دیگه ای هم سرمایه گذاری و هزینه‌ کردی، فک کنم افتتاحیه لوازم یدکی تراکتور رو فراموش کردید...!!!!✌️🇻🇳
  • کیسه سوز IR ۱۵:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
    شنیده ها حاکیست زنوزی مشکل کلیه دارد و ایشان ....
  • مجتبی IR ۱۳:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
    این چه قدر نچسبه تازه به دوران رسیده
  • علی IR ۱۵:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
    بله ۵۰ ساله با پول بیت المال خرج سرخابیها رو میدهند. به کسی هم جوابگو نیستن.آخرش هم مدعی العموم میشن؟
  • اسی IR ۱۹:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
    اره تو گفتی و ما هم باور کردیم، کم خالی ببند بابا، یه روده راست تو شکمت نیست ، اتا زنوزی؟!🤔🙄😱☹️🤫😡
  • مهدی IR ۲۳:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
    فقط مجموع قرارداد بیرانوند ترابی واسماعیلی فر از500میلیون بیشتره..
  • عرفانی IR ۰۱:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
    اولا سال گذشته که کلی هزینه کردی جام بردی . سال گذشته پیروزی و استقلال اگر نصف تو خرج کرده بودن عمرا دست به جام نمی‌رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی