با وجود عملکرد خوب علی علیپور در ۱۰ هفته ابتدایی لیگ، باشگاه پرسپولیس قصد دارد در نقل و انتقالات نیمفصل، با جذب یک مهاجم جدید، تاکتیکهای اوسمار ویرا را تقویت کند؛ چرا که همکاری با سردار دورسون در تابستان به دلیل درگیری لفظی با وحید هاشمیان به پایان رسید و جانشینی برای او جذب نشد.
وضعیت بازگشت مهاجمان سابق
شهاب زاهدی؛ شایعاتی درباره تمایل زاهدی برای بازگشت از لیگ ژاپن و پوشیدن دوباره پیراهن پرسپولیس وجود داشت. با این حال، گزارشها حاکی از آن است که اوسمار ویرا تا این لحظه پاسخ مثبتی به این بازگشت نداده و مذاکرهای نیز از سوی مدیران باشگاه با این بازیکن صورت نگرفته است؛ لذا احتمال بازگشت او در حال حاضر منتفی به نظر میرسد.
شهریار مغانلو؛ تلاشهای گستردهای در تابستان برای بازگرداندن مغانلو از باشگاه کلباء امارات صورت گرفت، اما به دلیل نیاز مبرم باشگاه اماراتی، مجوز جدایی صادر نشد. در حال حاضر نیز شرایط تغییری نکرده و باشگاه کلباء تمایلی به صدور رضایتنامه، حتی برای یک نیم فصل، برای این مهاجم بلندقامت ندارد تا شانس حضور او در پرسپولیس کاهش یابد.
مسیر اصلی پرسپولیس: مهاجم خارجی
با توجه به این موانع، به نظر میرسد اوسمار ترجیح میدهد تا حداقل یک مهاجم خارجی با کیفیت به تیم اضافه شود. تجربه پرسپولیس در جذب مهاجم خارجی در سالهای اخیر (به جز مقطع کوتاه یورگن لوکادیا) چندان موفقیتآمیز نبوده است، اما مدیران جدید امیدوارند با معرفی یک گزینه مناسب از سوی اوسمار، این مشکل خط حمله در نیم فصل برطرف شود. فعالیت باشگاه برای جذب گزینه مدنظر سرمربی به زودی آغاز خواهد شد.


