اولین جلسه تمرینی تیم پرسپولیس پس از فیفادی با خبری خوشحالکننده همراه بود: بازگشت رضا شکاری. این هافبک تهاجمی که در سه هفته ابتدایی فصل جزو ترکیب اصلی تیم محسوب میشد، به دلیل مصدومیت جدی از ناحیه کمر که ناشی از زمین نامناسب زمین شماره سه آزادی بود، مدتی از میادین دور بود، اما اکنون به نظر میرسد آماده بازگشت است.
با این حال، نکته حیاتی این است که حضور در تمرینات گروهی بهطور خودکار به معنای دریافت مجوز بازی نیست. کادر پزشکی تیم باید با نهایت دقت، آمادگی کامل شکاری را تأیید کند تا از تشدید دوباره درد او که ماه گذشته موجب سختیهای فراوانی شد، جلوگیری شود.
بازگشت شکاری در تقابل با تراکتور میتواند یک «سورپرایز تهاجمی» برای اوسمار باشد؛ بهویژه که مارکو باکیچ به دلیل مصدومیت حدود یک ماه از همراهی تیم دور خواهد بود. شکاری پیش از این به دلیل نحوه جداییاش از تراکتور انگیزه بالایی برای بازی مقابل این تیم داشت، اما مصدومیت مانع از حضور او در بازی لیگ برتر شد. اگر او مجوز بازی را کسب کند، پرسپولیس نیروی تهاجمی تکنیکی جدیدی به دست خواهد آورد که توانایی ایجاد چالش جدی برای دفاع تراکتور را دارد و تقابل جالبی را با تیم سابقش رقم خواهد زد.



