نظرسنجی

درمورد خداداد عزیزی چه برخوردی را لازم می‌دانید؟
چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
۹ |
۷

تلاش پرسپولیس برای دلجویی از استقلالی‌ها؛ توهین‌ها و بداخلاقی‌ها مثل بومرنگ است

تلاش پرسپولیس برای دلجویی از استقلالی‌ها؛ توهین‌ها و بداخلاقی‌ها مثل بومرنگ است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

باشگاه پرسپولیس نوشت: فوتبال، زبان مشترک میلیون‌ها ایرانی و هواداران محترم این رشته در خاک پهناور کشور ما و سراسر دنیاست.

در بیانیه جدید باشگاه پرسپولیس در خصوص حواشی بازی با استقلال خوزستان چنین آمده است: در روزهایی که فضای فوتبال ایران بیش از هر زمان به آرامش، اخلاق و همدلی نیاز دارد، دو باشگاه بزرگ و ریشه‌دار پرسپولیس و استقلال، در کنار تمام هواداران خود، بر این باورند که هیچ برد و باختی ارزش خدشه‌دار شدن حرمت انسان‌ها را ندارد.

رقابت میان سرخ و آبی، میراثی است از دهه‌ها شور و افتخار، اما این رقابت باید الهام‌بخش احترام، نه میدان درگیری و توهین و تنش و التهاب باشد.

توهین‌ها و بداخلاقی‌ها همانند بومرنگی است که روزی به خود ما هم برخواهد گشت و برای فرهنگ صحیح و رقابت سالم باید از این رویکرد چه برعلیه خود و چه برعلیه رقبایمان اجتناب کنیم.

ما از همه هواداران عزیزمان می‌خواهیم، با حفظ هیجان و تعصب مثال‌زدنی در حمایت از باشگاه‌های خود، اجازه ندهند برخی اتفاقات و حواشی چهره فوتبال ایران را با کینه و نفرت مخدوش کنند و رقابت سالم فوتبالی قربانی جنگ و دعواهای بی سرانجام شود.

پرسپولیس و استقلال، هر دو بخشی از هویت مردم ایران‌ زیر پرچم خوش رنگ ایران اسلامی هستند. هر دو برای شادی یک ملت می‌جنگند و هر دو در کنار هم، تا ابد نماینده‌ فوتبال پاک و پیام‌آور دوستی‌ها خواهند بود.

بیاییم از امروز، فریاد هواداری‌مان را به فریاد احترام متقابل و حمایت از ارزش‌ها تبدیل کنیم.

رقابت فوتبالی در جای خود باقی بماند، اما اخلاق برنده باشد.

با احترام؛

باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس

بیشتر بخوانید: فرمول ویژه اوسمار برای حذف تراکتور؛ سرمربی برزیلی به دنبال پاک کردن خاطره تلخ!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۶
  • تاج آبی IR ۱۳:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
    ولی باز هم از عذرخواهی خبری نیست. به نظرم باید شکایت بشه از اینا که تو این چند ساله بد عادت شدن
    • سالار IR ۱۵:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
      یعنی حاضرن همه کار بکنن الا عذر خواهی اونوقت دم از فرهنگ و مکتب میزنن
    • فاطمه IR ۲۱:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۱
      بعنوان یه سپاهانی با شما موافق هستم، چرا هیچ ارگانی در ایران جسارت و شجاعت برخورد با تخلفات و اهانت های باشگاه پرسپولیس رو نداره؟ یا شاید میتونن و برخورد نمیکنن! همون تیم حکومتی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

درمورد خداداد عزیزی چه برخوردی را لازم می‌دانید؟

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها