پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۵
۰ |
۰

تنبیه مدافع پرسپولیس؛ جریمه هم به اخراج اضافه شد

تنبیه مدافع پرسپولیس؛ جریمه هم به اخراج اضافه شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کمیته انضباطی پس از اخراج پورعلی‌گنجی در بازی تراکتور، این بازیکن را علاوه بر محرومیت، به پرداخت ۲۰ میلیون تومان جریمه نقدی محکوم کرد.

مرتضی پورعلی‌گنجی، مدافع ملی‌پوش تیم فوتبال پرسپولیس، در دیدار حساس مقابل تراکتور، با یک کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه اخراج شد.

این اخراج پس از آن رخ داد که پورعلی‌گنجی در کورس با مهدی هاشم‌نژاد، بازیکن تراکتور، جا ماند و برای جلوگیری از موقعیت تک به تک و فرار او به سمت دروازه، مجبور شد روی این بازیکن خطا کند. نکته قابل توجه این است که داور در ابتدا قصد داشت با نشان دادن کارت زرد دوم پورعلی‌گنجی را جریمه کند، اما در نهایت با تغییر تصمیم، مستقیماً کارت قرمز را به مدافع پرسپولیس نشان داد.

اما حواشی این اخراج به همین‌جا ختم نشد؛ ناظر بازی در گزارش خود، تخلف و بدرفتاری پورعلی‌گنجی در قبال تیم تراکتور را نیز درج کرده که این گزارش منجر به ورود کمیته انضباطی شد. در پی این اتفاق، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال علاوه بر محرومیت، حکم به جریمه ۲۰ میلیون تومانی برای این بازیکن داد. اگرچه مشخص نیست که این جریمه مالی دقیقاً به دلیل کدام صحنه یا رفتار خاص پورعلی‌گنجی صادر شده است.

پورعلی‌گنجی پس از این حکم، یک جلسه محرومیت خود را در دیدار مقابل استقلال خوزستان سپری کرد و با سپری شدن این محرومیت، مشکلی برای حضور و همراهی پرسپولیس در بازی آتی مقابل شمس آذر نخواهد داشت.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی