یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۰
۰ |
۰

مرضیه جعفری: هم‌گروه‌های خاتون تیم‌های قدرتمندی هستند

مرضیه جعفری: هم‌گروه‌های خاتون تیم‌های قدرتمندی هستند
منبع: فارس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مرضیه جعفری، سرمربی خاتون بم، از انگیزه بالای بازیکنانش خبر داد و امیدوار است در لیگ قهرمانان زنان آسیا ۲۰۲۵ نماینده شایسته‌ای برای ایران باشند.

مرضیه، جعفری سرمربی خاتون بم در کنفرانس خبری پیش از آغاز مسابقات لیگ قهرمانان زنان آسیا ۲۰۲۵ در شهر ووهان چین گفت: باتوجه‌به اینکه در کوران مسابقات لیگ بودیم تعدادی بازیکن مصدوم داریم؛ اما همه بازیکنان انگیزه بالایی دارند و باتوجه‌به تمرینات خوبی که در ۲ روز گذشته در ووهان، داشتیم تلاش خواهیم کرد بهترین عملکردمان را داشته باشیم.

او ادامه داد: تیم‌های قدرتمند و بسیار خوب در گروه ما، هستند ووهان چین قهرمان سال گذشته است نسف قارشی از بازیکنان خارجی بهره‌مند است و تیم بنگال شرقی هند هم تیم خوبی است. فکر می‌کنم بازی‌های جذابی را در این گروه شاهد خواهیم بود.

جعفری اضافه کرد: از اینکه به‌عنوان قهرمان، ایران برای دومین بار پیاپی در این مسابقات شرکت می‌کنیم بسیار خوشحال هستیم سطح مسابقات هر سال بالاتر می‌رود و این باعث افزایش انگیزه زنان فوتبالیست در قاره آسیا خواهد شد. ما در دوره قبلی مسابقات تجربه خوبی کسب کردیم و امیدوارم امسال هم بتوانیم نماینده شایسته‌ای برای ایران باشیم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی