مهدی مهدویکیا در گفتوگوی تصویری تازهای که داشته، درباره تومیسلاو ایویچ گفت: بزرگترین مربی که از نظر اخلاقی و فنی با او کار کردم و حسرت خیلی از بازیکنهایی است که سال ۹۸ نتوانستیم با او به جام جهانی برویم، ایویچ بود.
مهدویکیا با تاکید ادامه داد: ایویچ خیلی آدم توانمندی بود، خیلی انسان بود و از نظر فنی بینظیر.
موشک تیم ملی به مرور خاطرهای درباره ایویچ پرداخت و گفت: با ایشان به مالزی رفتیم؛ سال ۹۷ که بهترین جوان آسیا شده بودم و ایشان هم بهعنوان مربی در آن مراسم حضور داشت. پرواز برگشت کنارش نشستم دیدم کاغذهای یادداشت کوچکی در دست دارد که ارنج یوگسلاوی را در آنها نوشته. توضیح داد اگر یوگسلاوی با این ترکیب به میدان بیاید ما با این نفرات بازی میکنیم، یا اگر با این ترکیب... در ۶ پلن حالتهای مختلف ایران مقابل یوگسلاوی را نوشته بود... این ماجرا برای ۶ ماه قبل از جام جهانی است! گفت ما فقط در صورتی گل میخوریم که میهایلوویچ به ما کاشته بزند؛ برای اینیکی هیچ راه حلی ندارم... یعنی فقط یک راه داریم: اینکه پشت محوطه جریمه خطا نکنیم!
مهدویکیا با خندهای تلخ ادامه داد: ایران آن بازی را چگونه باخت؟ با ضربه ایستگاهی میهایلوویچ!
مهمان این مصاحبه ویدیویی در پایان گفت: ایویچ برای هر بازی برنامه داشت. بدنسازیای که این فرد برای بازیکنان تیم داشت را در تمام زندگی ورزشیام تجربه نکردم!
شاید ندیده باشید: افشاگری مهدویکیا از پنالتی معروف یحیی گلمحمدی؛ قبل از ضربه سراغش رفتم! +ویدیو
صحبتهای مهدی مهدویکیا درباره ایویچ و ضربه کاشته میهایلوویچ در بازی ایران - یوگسلاوی را میبینید:


