یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۷
۰ |
۰

واکنش ستاره تیم ملی فوتبال به تقابل دوباره ایران با ازبکستان در فینال +ویدیو

واکنش ستاره تیم ملی فوتبال به تقابل دوباره ایران با ازبکستان در فینال +ویدیو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هاشم‌نژاد پیش از رویارویی با ازبکستان از آمادگی ملی‌پوشان ایران برای بازی فینال خبر داد.

مهدی هاشم‌نژاد، ملی‌پوش ایران، پیش از رویارویی نهایی در تورنمنت العین برابر ازبکستان، از روحیه بالای تیم و آمادگی کامل بازیکنان خبر داد و تأکید کرد که با وجود رشد اخیر حریف، هدف اصلی کسب پیروزی و آماده‌سازی حداکثری برای جام جهانی است. او با اشاره به تجربه دیدار قبلی که با اخراج زود هنگام همراه بود، اطمینان داد که این بار ایران با تمام توان برای ارائه یک بازی جذاب و نتیجه‌بخش به میدان خواهد رفت.

هاشم‌نژاد در ابتدا درباره آمادگی تیم برای فینال گفت: بچه‌ها خدا را شکر همگی سرحال‌اند و آماده یک بازی بزرگ هستیم. تلاش می‌کنیم با ارائه نمایشی خوب، دل مردم عزیزمان را شاد کنیم. در آخرین دیدار با ازبکستان خیلی زود ۱۰ نفره شدیم، اما تیم حریف هم در بازی‌های اخیر نشان داده روند رو به رشدی دارد. با این حال، ما ایرانیم و بازیکنان بزرگی داریم و تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که نتیجه‌ای مثبت رقم بخورد.

او ادامه داد: خیلی‌ها فکر می‌کردند مصر فینالیست می‌شود، اما دوباره مقابل ازبکستان قرار گرفتیم. مهم‌ترین موضوع برای ما ارزیابی عملکرد خودمان است؛ اینکه بتوانیم نکاتی را که کادر فنی از ما می‌خواهد در این بازی‌های دوستانه اجرا کنیم و نقاط ضعف‌مان را برطرف کنیم. البته قهرمانی هم مهم است، اما هدف اصلی آماده‌سازی بهتر برای جام جهانی است. ازبکستان تیمی است که در جام جهانی حضور دارد و به نظرم شاهد یک بازی جذاب خواهیم بود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی