مهسا بهشتی، وزنهبردار جوان تیم ملی زنان ایران در دسته ۸۶ کیلوگرم، موفقیتهای پیاپی خود را با کسب یک مدال طلا و دو برنز در بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی تکمیل کرد. این ورزشکار، کمتر از ۲۰ روز پیش در بازیهای آسیایی جوانان نیز به مدال برنز رسیده بود تا مجموع مدالهای او در یک بازه زمانی کوتاه به چهار برسد.
مهسا بهشتی در گفتوگو با خبرآنلاین بیان کرد: درباره کسب مدال طلا در ریاض، باید بگویم که در حرکت دوم یک ضرب، وزنه را انداختم و دلیلش عجله بود؛ خیلی زود بلند شدم. اما در حرکت سوم به یاد آوردم که نباید آن اشتباه را تکرار کنم و همین اتفاق هم در دوضرب افتاد و باز هم وزنه را از دست دادم. خوشبختانه توانستم به کمک مربیان، استرسم را کنترل کنم. از آنجایی که این اولین مسابقه من نبود، به اندازه مسابقات بحرین استرس نداشتم و از طرف دیگر، چون میدانستم که جایگاه مدال من قطعی است، از میزان استرسم کاسته شد.
کسب ۴ مدال در کمتر از ۲۰ روز لذت بسیار زیادی دارد، اما باید بگویم که حضور در دو مسابقه با فاصله زمانی کوتاه و پشت سرهم، بسیار دشوار است و بدن واقعاً به ریکاوری نیاز دارد. با این حال، به کمک مربیان و علم و دانش خانم حسینی، توانستم بدنم را در طول یک هفته به صددرصد توانم برگردانم و در هر دو مسابقه بهترین عملکرد خودم را داشته باشم.
غیر از وزنهبرداری، به درس هم علاقه زیادی دارم و رؤیای داروسازی برای من کاملاً جدا از ورزش است. از دوران کودکی همیشه میگفتم که میخواهم داروساز شوم و خانوادهام نیز روی این موضوع حساس هستند. نمرات درسی من هم خوب است و همیشه نمرات عالی میگیرم. پس از اینکه در وزنهبرداری به مقامهای بالا و دستاوردهای بیشتری رسیدم، میخواهم درسم را ادامه دهم، چرا که نمیخواهم داروسازی صرفاً به یک رؤیا برای من تبدیل شود.
در پایان، از کادرفنی تیم ملی، خانمها حسینی و عصفوری و همچنین آقای انوشیروانی و تمام کسانی که در این مدت برایم زحمت کشیدند، تشکر میکنم. مدالهایم را به مردم عزیز ایران، خانمها حسینی و عصفوری و همچنین مربی پایه خودم، داود بهتاش، و آقای انوشیروانی تقدیم میکنم.

