رقابتهای انتخابی جام جهانی در قاره آسیا با هیجان فراوان در دیدار برگشت میان تیمهای ملی عراق و امارات به پایان رسید. دیدار رفت بین این دو تیم با تساوی یک بر یک خاتمه یافته بود و سرنوشت صعود به بازی برگشت موکول شده بود.
در بازی برگشت که در یک جو مهیج برگزار شد، امارات در ابتدا پیش افتاد. کایو در دقیقه ۵۵ موفق شد گل اول بازی را به ثمر برساند و امارات را یک قدم به صعود نزدیک کند.
اما تیم عراق با روحیهای جنگنده به دنبال جبران بود؛ مهند علی در دقیقه ۶۶ گل تساوی را به ثمر رساند تا نتیجه نهایی دیدار رفت و برگشت مساوی شود و بازی به وقتهای اضافه کشیده شود.
این پایان کار نبود. در وقتهای تلفشده نیمه دوم وقت اضافه (دقیقه ۱۱۷)، عراق از روی نقطه پنالتی صاحب فرصت شد و موفق به زدن گل دوم و برتری ۲ بر یک شد. این گل، حکم صعود عراق به مرحله پلیآف بین قارهای را امضا کرد.
به این ترتیب، عراق برای کسب سهمیه نهایی جام جهانی باید در مرحله حساس پلیآف بین قارهای به مصاف نماینده قارهای دیگر برود.


