نظرسنجی

ارزیابی شماز عملکرد تیم ملی در تورنمنت العین؟
چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۶
۱ |
۰

جنجال پنالتی‌ها در رختکن تیم ملی؛ طارمی از قلعه‌نویی عذرخواهی کرد

جنجال پنالتی‌ها در رختکن تیم ملی؛ طارمی از قلعه‌نویی عذرخواهی کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کاپیتان تیم ملی پس از شکست مقابل ازبکستان در رختکن از سرمربی عذرخواهی کرد و پنالتی‌های خودسرانه را پذیرفت.

تیم ملی ایران در ضربات پنالتی فینال تورنمنت چهارجانبه العین امارات، برابر ازبکستان شکست خورد. در این رقابت، بازیکنانی مانند محمدمهدی محبی و میلاد محمدی پنالتی‌های خود را از دست دادند. انتخاب این بازیکنان در حالی که نفراتی مثل مهدی طارمی و علی علیپور در تیم حضور داشتند، تعجب بسیاری را برانگیخت.

امیر قلعه‌نویی پس از پایان بازی به سمت میلاد محمدی رفت و پرسید: «چه کسی تو را برای پنالتی انتخاب کرد؟» وقتی سرمربی متوجه شد که مهدی طارمی خودش تصمیم گرفته بازیکنان پنالتی‌زن را مشخص کند، به سمت او رفت و گفت: «من سرمربی تیم ملی هستم و شما نباید تعیین‌کننده پنالتی‌ها باشید.»

این ماجرا در رختکن نیز ادامه یافت و قلعه‌نویی به طارمی تذکر داد که نباید خودسرانه پنالتی‌زن‌ها را مشخص کند. کاپیتان تیم ملی در حضور سایر بازیکنان از سرمربی عذرخواهی کرد.

بیشتر بخوانید: افشاگری طارمی از ضربات پنالتی با حمله به بازیکنان تیم ملی: از پنالتی‌زدن می‌ترسند! +ویدیو

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

ارزیابی شماز عملکرد تیم ملی در تورنمنت العین؟

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی