نظرسنجی

ارزیابی شما از عملکرد تیم ملی در تورنمنت العین؟
۰
پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵
۰ |
۰

دردسرسازترین بازیکن برای مورینیو/ بین دونیمه فقط ۱۴ دقیقه به بالوتلی تذکر می‌دادم! +ویدیو

خاطره ژوزه مورینیو از روزی که صحبت‌هایش در رختکن هیچ تاثیری روی بالوتلی نداشت و او بلافاصله بعد از شروع نیمه اخراج شد!

برشی جالب از مصاحبه ژوزه مورینیو به خاطره او از بالوتلی اختصاص دارد. وقتی مجری از سرمربی پرتغالی می‌پرسد دردرسازترین بازیکن تو چه کسی بوده، ژوزه پاسخ می‌دهد:

چند بازیکنی به ذهنم می آید. راستش دردسرسازها خیلی باحال بودند، با آنها خوش می‌گذشت، بامزه بودند. ماریو (بالوتلی) ما را خیلی می خندوند. می توانم یک کتاب ۲۰۰ صفحه ای از دو سالی که با ماریو در اینتر بودم بنویسم. کتابش هم دراماتیک نمی شد و یک کمدی از آب در می آمد.

خاطرم هست یک بار برای لیگ قهرمانان اروپا به کازان رفته بودیم. در آن بازی تمام مهاجمانم مصدوم بودند. نه میلیتو را داشتم و نه اتوئو، ماریو تنها مهاجمم بود. او دقیقه ۴۲ یا ۴۳ یک کارت زرد گرفت. وقتی بین دو نیمه به رختکن رفتم، ۱۴ دقیقه از ۱۵ دقیقه را با ماریو حرف زدم. گفتم ماریو من نمی توانم تعویضت کنم، روی نیمکت مهاجم ندارم، به هیچکس دست نزن، فقط با توپ بازی کن. اگر توپ را از دست دادیم، هیچ واکنشی نشان نده، اگر کسی روی اعصابت رفت، هیچ واکنشی نشان نده، اگر داور اشتباه کرد، هیچ واکنشی نشان نده، ماریو، ازت خواهش می کنم!

دقیقه ۴۶، ماریو اخراج شد!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

ارزیابی شما از عملکرد تیم ملی در تورنمنت العین؟

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی