نظرسنجی

نظر شما درباره سرمربی و کادرفنی تیم ملی؟
یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۵
۰ |
۰

وریا غفوری بدون مجوز هم به اردو می‌رود!

وریا غفوری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

وریا غفوری مربی جدید استقلال حتی بدون دریافت مجوز نشستن روی نیمکت هم در اردوهای این تیم حاضر می‌شود و مشکلی از این بابت وجود ندارد.

استقلال چندی قبل با وریا غفوری به عنوان مربی جدید خود به توافق رسید و رسماً اعلام شد که او به جمع اعضای کادر فنی این تیم اضافه شده است ولی هنوز مجوز نشستن روی نیمکت استقلال را ندارد!

استقلالی‌ها فعلاً به طور جدی دنبال دریافت مجوز نیمکت نشینی غفوری هستند و این طور که عوامل باشگاه می‌گویند، پیگیری‌ها برای حل مشکل مذکور همچنان در حال انجام است ولی تا وقتی که چنین مجوزی صادر نشود، کار را از روی سکوها دنبال می‌کند. البته غفوری مشکلی برای حضور در اردوها و همراهی تیم در شب قبل از مسابقات لیگ برتر ندارد ولی بحث دریافت مجوز جهت نشستن روی نیمکت کنار ریکاردو ساپینتو، نکته دیگری محسوب می‌شود.

فعلاً وریا غفوری استقلال را همراهی می‌کند و در دیدارهای قبلی هم این کار را کرده چون به حل شدن مشکلش و نشستن روی نیمکت این تیم خوشبین است.

بیشتر بخوانید: ملاقات پرحاشیه ریکاردو ساپینتو با یحیی گل‌محمدی بعد از ۳۰ ماه

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

نظر شما درباره سرمربی و کادرفنی تیم ملی؟

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی