سه‌شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ - ۰۶:۱۴
۳ |
۰

۱۰ سال قبل در چنین روزی (۴ آذر ۱۳۹۴)

خبرورزشی‌گردی| برانکو: دولت ایران طرفدار پرسپولیس است/ بدون ایران، مشکل تروریسم دنیا حل نمی‌شود

برانکو ایوانکوویچ
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

برانکو ایوانکوویچ سرمربی اسبق پرسپولیس و تیم ملی فوتبال کشورمان ۱۰ سال قبل مصاحبه‌ای انجام داد که رگه‌های سیاسی هم در آن به وضوح قابل مشاهده بود و قاطعانه تاکید کرد دولت ایران طرفدار پرسپولیس است!

چند روز پس از حادثه تروریستی پاریس، برانکو ایوانکویچ در آذر ماه سال ۱۳۹۴ هنگامی که هدایت پرسپولیس را بر عهده داشت، مصاحبه‌ای با سایت ایندکس کرواسی انجام داد که چهارم آذر همان سال در خبرورزشی ترجمه آن را منتشر کردیم.

این شما و این هم حرف‌های سیاسی- ورزشی برانکو در آن گفت‌وگو:

  • باشگاه پرسپولیس در ایران  ۴۰میلیون نفر هوادار دارد.
  • به جرات می‌توانم بگویم پرسپولیس مشهورترین باشگاه در آسیا محسوب می‌شود و دولت ایران هم به این تیم علاقه دارد چون تیم ملی این کشور به شدت نسبت به پرسپولیس وابسته است.
  • اتفاقات و اخبار مربوط به واقعه تروریستی پاریس را دنبال کردم. با صراحت به شما می‌گویم ایران مخالف سرسخت تروریسم است و یک فاکتور ضروری برای حل این بحران محسوب می‌شود. ایران برای حل بحران تروریسم فعال بوده و بدون این کشور هیچ مشکلی در عرصه مذکور حل نخواهد شد. ایرانی‌ها قاطعانه مخالف انواع تروریست و گروه تروریستی داعش هستند.
  • مربیان کروات بسیار قابل احترام هستند ولی اغلب اوقات دستکم گرفته می‌شوند چون به اندازه مربیان پرتغالی، اسپانیایی، هلندی و آلمانی قدرت لابی نداریم!

بیشتر بخوانید: بعد از بازی ساکم را برداشتم و از پرسپولیس رفتم/ بلاژویچ بی‌وجود بود و به ایران خیانت کرد/ از دایی و پیروانی حلالیت طلبیدم

خبرورزشی‌گردی| برانکو: دولت ایران طرفدار پرسپولیس است/ بدون ایران، مشکل تروریسم دنیا حل نمی‌شود

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۱
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • عباس IR ۰۸:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
    بله جناب برانکو همون دولتی ها بودند که به سفارششون داورها بازیهای تیم لنگ تو در می آوردند و سه قهرمانی بهت اهدا کردند وقتی هم از ایران رفتی دیگه از قهرمانی هات خبری نشد چون اونجا وزیری سفارش نمی کرد هرکی یه جو وجدان داشته باشه اینو قبول دارد
  • حق IR ۰۸:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
    بنده خدا هرکجا بود پاچه خاری میکرد تا اعتباری در حکومت ها داشته باشه ، آخه تروریسم و حکومت ایران حرف خنده دار

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی