چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲
۰ |
۰

شعار استقلالی‌ها علیه یک نفر و تشویق سه بازیکن کلیدی/ واکنش ساپینتو به کیفیت زمین و پیمان آبی‌پوشان

شعار استقلالی‌ها علیه یک نفر و تشویق سه بازیکن کلیدی/ واکنش ساپینتو به کیفیت زمین و پیمان آبی‌پوشان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در آستانه مصاف حیاتی استقلال با الوصل امارات در لیگ قهرمانان آسیا ۲، هواداران استقلال با حضور پرشور، جو ورزشگاه را ملتهب کردند.

تیم فوتبال استقلال در حالی خود را برای رویارویی با الوصل امارات در چارچوب هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا ۲ آماده می‌کند که هوادارانش با حضور زودهنگام در ورزشگاه شهدای شهر قدس، فضایی سرشار از احساسات را خلق کردند.

اعتراض و همدردی در سکوها

هواداران آبی‌پوش در اعتراض به برنامه فشرده و عدم لغو دیدارهای تیم تا پیش از بازی هفته دوازدهم مقابل پرسپولیس، علیه سازمان لیگ شعارهایی سر دادند. همچنین برخی از هواداران درخواست کردند که دیدار هفته یازدهم مقابل فولاد خوزستان به تعویق بیفتد. در حاشیه این اعتراضات، هواداران با اقدامی قابل تقدیر، مراتب تسلیت خود را به سید مجتبی حسینی، سرمربی آلومینیوم، بابت درگذشت پدرش اعلام کردند. نکته دیگر، ابراز مخالفت با مازیار زارع، سرمربی ملوان، بابت اظهارات اخیرش بود.

ارزیابی زمین و تشویق بازیکنان

ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی استقلال، کیفیت چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس را نسبت به ورزشگاه تختی مطلوب‌تر ارزیابی کرد.

علی‌رغم گلایه‌های هواداران از آلودگی هوای تهران و ترافیک سنگین منتهی به ورزشگاه، شور و هیجان در سکوها فروکش نکرد. در اقدامی که نشان‌دهنده حمایت ویژه از نفرات اصلی تیم است، هواداران به شدت علیرضا کوشکی (که در این دیدار غایب است)، یاسر آسانی و منیر الحدادی را مورد تشویق قرار دادند.

در پایان، بازیکنان استقلال پیش از شروع سوت داور کره‌ای، کیم هی‌گون، با یکدیگر پیمان بستند که برای کسب پیروزی مقابل نماینده امارات از هیچ تلاشی فروگذار نکنند و هواداران نیز در قبال، تعهد حمایت بی‌قید و شرط تا آخرین لحظه را دادند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی