پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۰
۱ |
۰

۷ سال قبل در چنین روزی (۶ آذر ۱۳۹۷)

خبرورزشی‌گردی| کیروش: همه می‌دانید مربی بعدی تیم ملی چه کسی است/ برخی در ایران مخالف من هستند/ برانکو می‌خواهد پرسپولیسی‌ها را مقابل تیم ملی بگذارد

کارلوس کیروش
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کارلوس کیروش ۷ سال قبل با صراحت از آرزوی خود برای رسیدن به فینال جام ملت‌های آسیا همراه با ایران صحبت می‌کرد.

آذر ۱۳۹۷ وارد آخرین ماه‌های دوره اول حضور کارلوس کیروش در ایران شده بودیم. دوره‌ای که بهمن ماه همان سال و پس از ناکامی مقابل ژاپن در نیمه نهایی جام ملت‌های ۲۰۱۹ به پایان رسید.

کیروش ۶ آذر ۱۳۹۷ طی گفت‌وگوی اختصاصی با خبرورزشی حرف‌هایی زد که در ادامه می‌خوانید:

  • در تاریخ فوتبال تاکنون ۷ مربی بوده‌اند که توانستند به بیش از ۱۰۰ پیروزی در دیدارهای ملی دست پیدا کنند و برایم افتخار بزرگی است که یکی از آن‌ها هستم (البته این آمار تا آذر ۱۳۹۷ است). در میان پیروزی‌هایی که با ایران به دست آورده‌ام، بردن قطر و کره جنوبی در خرداد سال ۱۳۹۲ برایم ماندگار بود.
  • در بازی با آرژانتین، جام جهانی ۲۰۱۴ و جدال با اسپانیا و پرتغال در جام جهانی ۲۰۱۸ داوران با تیم ملی ایران منصفانه رفتار نکردند.
  • بعضی‌ها مخالف حضور من در ایران بودند و هنوز هم هستند؛ آن‌ها برنامه دیگری برای استفاده از مربیان دیگر دارند و من کاملا این مطلب را درک می‌کنم. دلم می‌خواهد با تیم ملی ایران به فینال جام ملت‌های ۲۰۱۹ برسم و پس از آن دنبال تیم دیگری می‌گردم.
  • خودتان هم می‌دانید سرمربی بعدی تیم ملی ایران چه کسی است. آقای برانکو اواخر آبان ۱۳۹۷ با صراحت اعلام کرد قرار است کیروش از تیم ملی اخراج شود (البته برانکو این مصاحبه را تکذیب کرد).
  • برانکو تلاش می‌کند تا هواداران پرسپولیس را روبه‌روی تیم ملی قرار بدهد.

بیشتر بخوانید: مگر من مرده باشم که استقلال بتواند پرسپولیس را شش‌تایی کند/ آدم اجاره کردند تا من را زمین بزنند/ از حالا هر بازیکنی اعتراض کند، نابود می‌شود

خبرورزشی‌گردی| کیروش: همه می‌دانید مربی بعدی تیم ملی چه کسی است/ برخی در ایران مخالف من هستند/ برانکو می‌خواهد پرسپولیسی‌ها را مقابل تیم ملی بگذارد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی