دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۸
۰ |
۰

استقلال روی دوش آینده‌سازان؛ گل آبی‌ها به فولاد با میانگین سنی ۲۳ سال

استقلال روی دوش آینده‌سازان؛ گل آبی‌ها به فولاد با میانگین سنی ۲۳ سال
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

نگاهی دوباره به گل استقلال مقابل فولاد خوزستان مشخص می‌کند تا چه اندازه جوانان این روزها در ترکیب تیم ساپینتو تاثیرگذار ظاهر می‌شوند.

حسین گودرزی مدافع جوان تیم استقلال که به خوبی توانسته جای ابوالفضل جلالی بازیکن با تجربه و بزرگ استقلال - که سابقه حضور در جام جهانی و بازی مقابل آمریکا را نیز در کارنامه دارد - بگیرد. گودرزی بازیکن فصل قبل سپاهان که با درخشش در ترکیب استقلال حالا جایگاه ثابت خودش را به عنوان یکی از ارکان اصلی خط دفاعی این تیم تثبیت کرده روی گل سعید سحرخیزان نقش اصلی را ایفا کرد. 

این بازیکن ۲۴ ساله با ارسال یک پاس طولی و دید خوبی که نسبت به محل استقرار مهاجم تیمش داشت توانست سعید سحرخیزان ۲۲ ساله را در موقعیت گل زنی قرار بدهد تا علی نعمتی با یک اشتباه در دفع توپ زمینه ساز تک گل ۳ امتیازی آبی‌پوشان شود. 

نکته مهم در دل این گل به ثمر رسیده اینکه این روزها بازیکنان جوان استقلال از جمله سحرخیزان، گودرزی، رزاقی نیا، قلی‌زاده و سامان فلاح به خوبی چرخ تیم استقلال را به گردش در می‌آورند و از این نظر خیال ریکاردو ساپینتو را تا حد زیادی راحت کرده‌اند.

یادآور می‌شود؛ گل قبلی استقلال در دیدار مقابل الوصل نیز با پاس قلی‌زاده به سحرخیزان ساخته و پرداخته شد.

بیشتر بخوانید: تکلیف مهران احمدی برای دربی تقریباً روشن شد/ هافبک استقلال هم مثل منیر رفتار کرد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی