چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۰
۰ |
۲

ارسلان کاظمی در گفتگو با خبرورزشی

پیش‌بینی کاپیتان تیم ملی از دربی: با یک گل پرسپولیس را می‌بریم/ ای کاش می‌توانستم برای تشویق ساپینتو و استقلال به ورزشگاه بروم

ارسلان کاظمی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ارسلان کاظمی کاپیتان تیم ملی بسکتبال حسرت این را دارد که نمی‌تواند بازی استقلال مقابل پرسپولیس را در ورزشگاه آزادی تماشا کند.

استقلال جمعه در حالی به مصاف پرسپولیس خواهد رفت که در این دربی برخلاف دیدارهای قبل، ورزشکاران قابل ملاحظه‌ای تحت عنوان تیم‌های مختلف آبی‌پوش چشمشان به این مسابقه دوخته شده است.

اتفاقا ارسلان کاظمی کاپیتان تیم ملی بسکتبال که هم اکنون سرگروه تیم بسکتبال استقلال در رقابت‌های لیگ برتر محسوب می‌شود نیز یکی از همین ورزشکاران سرشناس به حساب می‌آید. ارسلان در رابطه با دربی پایتخت و پیش بینی خودش از این مسابقه به خبرورزشی می‌گوید:

انصافاً از وقتی ریکاردو ساپینتو توانست مجوز حضور کنار زمین را پیدا کند شرایط استقلال روز به روز بهتر شد و به اوج رسیده است. این تیم الان وضعیت خوبی دارد و حساس می‌کنم شانس زیادی هم برای برتری در دربی خواهد داشت. برای استقلال آرزوی موفقیت دارما البته این حسرت را هم دارم که ای کاش مسابقه در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شد چون اگر چنین اتفاقی رخ می‌داد، من و سایر ورزشکاران تیم‌های مختلف استقلال نیز می‌توانستیم برای حمایت از ریکاردو ساپینتو و شاگردانش به ورزشگاه برویم. حالا متاسفانه چنین شرایطی فراهم نیست اما فکر می‌کنم استقلال با اختلاف یک گل دربی را به سود خود تمام می‌کند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی