سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۳
۲ |
۰

هفته دوازدهم لیگ برتر ایران

پیکان ۰ - پرسپولیس ۱/ سرخ‌ها با جادوی اورونوف صدرنشین شدند/ پیکان با چیپ دقیق چپ کرد!

پیکان ۰ - پرسپولیس ۱/ سرخ‌ها با جادوی اورونوف صدرنشین شدند/ پیکان با چیپ دقیق چپ کرد!
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

تیم پرسپولیس در رقابت‌های لیگ برتر مقابل پیکان به پیروزی رسید تا موقتا صدرنشین شود.

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر در ورزشگاه پاس قوامین به مصاف پیکان رفت و با نتیجه ۱-۰ به سود سرخ‌پوشان پایتخت به پایان رسید.

ترکیب پیکان: عرفان اسفندیاری، میلاد باقری، منصور باقری (۷۸ - ایلیا کرمی)، مرتضی تبریزی (۶۱ - علی خدادادی)، مهدی نجفی (۶۵ - عرفان جمشیدی)، فراز امامعلی، سجاد جعفری، فرید امیری، شاهین توکلی، محمدعلی فرامرزی (۶۱ - میثم تیموری) و افشین صادقی

عکس تیمی پیکان مقابل پرسپولیس

ترکیب پرسپولیس:‌ پیام نیازمند، یعقوب براجعه، حسین ابرقویی، محمدحسین کنعانی‌زادگان، میلاد محمدی، میلاد سرلک، فرشاد احمدزاده (۸۶ - رضا شکاری)، تیوی بیفوما (۷۹ - علیرضا عنایت‌زاده)، اوستون ارونوف (۸۶ - یاسین سلمانی)، محمد خدابنده‌لو و علی علیپور (۷۰  امین کاظمیان)

عکس تیمی پرسپولیس مقابل پیکان

قضاوت این بازی را امیر عرب براقی برعهده داشت.

بازی در نیمه نخست به شکل هجومی ازسوی دو تیم آغاز شد و شوت مهدی نجفی در دقیقه ۳ در آغوش پیام نیازمند قرار گرفت. فرشاد احمدزاده در دقیقه ۱۷ روی پاس فرار علیپور در ضد حمله به داخل محوطه جریمه رسید و اما ضربه این بازیکن به بیرون رفت. فرار اورونوف در پشت مدافعان پیکان در دقیقه ۲۰ با تکل شجاعانه شاهین توکلی در محوطه جریمه موقعیت مسلم گلزنی را از ستاره پرسپولیس گرفت. ارسال خطرناک بازیکن پیکان توسط نیازمند دفع شد. علیپور روی پاس خدابنده‌لو در دقیقه ۵+۴۵ پشت محوطه جریمه پیکان صاحب موقعیت شد و با یک چرخش اورنوف را در موقعیت تک به تک قرار داد و ستاره ازبک با یک چیپ تماشایی و آهسته گل اول پرسپولیس را به ثمر رساند.  دقیقه ۵+۴۵: سجاد جعفری در محوطه پرسپولیس نقش بر زمین شد و داور اعتقادی به پنالتی نداشت و در برگشت و حمله پرسپولیس نیز پس از ضربه بیفوما پرسپولیسی‌ها متقد به پنالتی بودند که عرب براقی پس از مشورت با تیم داوری هیچ کدام از صحنه‌ها را خطا نگرفت تا بازی درنهایت به سود سرخ‌پوشان در نیمه اول به پایان برسد.

در شروع نیمه دوم در دقیقه ۴۸ به گل رسید اما با تصمیم داور گل علیپور به دلیل خطای آفساید مردود شد. ضربه ایستگاهی افشین صادقی در دقیقه ۷۱ به شکل نفسگیر از کنار دروازه پرسپولیس به بیرون رفت. شوت خطرناک افشین صادقی از پشت محوطه جریمه پرسپولیس در دقیقه ۷۴ با واکنش دوضرب پیام نیازمند همراه شد. حملات پیکان در ادامه راه به جایی نبرد تا پرسپولیس برنده این بازی شود.

پرسپولیس با این پیروزی ۲۲ امتیازی شد و موقتا به صدر جدول رسید. پیکان با این شکست ۱۴ امتیازی باقی ماند و در رتبه یازدهم قرار گرفت.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی