چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۵
۳ |
۰

خبر خوش برای هواداران پرسپولیس/ ستاره تیم اوسمار به آلومینیوم می‌رسد +عکس

خبر خوش برای هواداران پرسپولیس/ ستاره تیم اوسمار به آلومینیوم می‌رسد +عکس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پس از شیوع بیماری آنفلوآنزا تعدادی از بازیکنان و ستاره‌های پرسپولیس دچار این بیماری شدند که حالا ظاهراً برخی از آنها شرایط بهتری دارند.

پیش از دیدار هفته سیزدهم پرسپولیس مقابل پیکان عنوان شد که سروش رفیعی دچار بیماری آنفولانزا شده است. این بازیکن گرچه برای دیدار مقابل پیکان محروم بود اما در غیر این صورت هم ظاهرا به خاطر ابتلا به بیماری آنفولانزا شرایط بازی را نداشت.
انتشار تصاویر امروز تمرین پرسپولیس در نوبت ریکاوری بعد از بازی مقابل پیکان مشخص کرد سروش رفیعی در سلامت کامل و با آمادگی بالا مشغول تمرین کنار سایر هم تیمی‌هایش است که می‌تواند خبر خوشی برای اوسمار ویرا و البته هواداران پرسپولیس باشد.
لازم به ذکر است؛ پرسپولیس این روزها خود را برای دیدار حساس هفته چهاردهم مقابل آلومینیوم اراک آماده می‌کند.

سروش رفیعی
سروش رفیعی در تمرین چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ پرسپولیس

حریف هفته چهاردهم پرسپولیس امروز در ورزشگاه خانگیش میزبان سپاهان اصفهان است.

بیشتر بخوانید:اوسمار در رختکن دستگردی به اورونوف چه گفت؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی