جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۴
۰ |
۰

صلح با صلاح؛ پایان کشمکش‌ در لیورپول

صلح با صلاح؛ پایان کشمکش‌ در لیورپول
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

جلسه‌ای نتیجه‌بخش میان آرنه اشلوت و محمد صلاح برگزار شد که به پایان تنش‌ها و بازگشت فوری ستاره مصری به ترکیب اصلی لیورپول انجامید.

تنش‌ها میان آرنه اشلوت، سرمربی جدید لیورپول و محمد صلاح، مهاجم مصری این تیم با یک جلسه مستقیم به پایان رسید. این دیدار که امروز برگزار شد، با احترام متقابل و در آغوش کشیدن طرفین به پایان رسید و نشان داد که اختلاف نظرها برطرف شده است.

به دنبال این آشتی، محمد صلاح برای دیدار حساس پیش روی لیورپول مقابل برایتون دوباره در فهرست نفرات تیم قرار خواهد گرفت و سپس به اردوی مصر برای جام ملت‌های آفریقا ملحق خواهد شد.

بر اساس شنیده‌ها، نقش ویرجیل فن‌دایک، کاپیتان تیم، در میانجی‌گری و تسهیل این مصالحه بسیار پررنگ بوده و او توانسته است زمینه لازم برای گفتگوی موفق صلاح و اشلوت را فراهم آورد.

بیشتر بخوانید: آرنه اشلوت: تنش با محمد صلاح؟ هیچ دلیلی برای جدایی او از لیورپول نیست

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی