سه‌شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۷
۱ |
۱

اختصاصی خبرورزشی| آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس؛ تکلیف لیست مازاد مشخص شد

اختصاصی خبرورزشی| آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس؛ تکلیف لیست مازاد مشخص شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربی پرسپولیس تا این لحظه نه لیست خرید داده و نه لیست مازاد خود را اعلام کرده است.

پرسپولیس با هدایت اوسمار ویرا در هفته‌های اخیر نتایج قابل قبولی کسب کرده و حالا یکی از مدعیان جدی قهرمانی در لیگ برتر به شمار می‌رود. ثبات فنی، بهبود عملکرد تیمی و گرفتن امتیازات مهم باعث شده سرخ‌پوشان دوباره به کورس قهرمانی برگردند، اما در عین حال کادر فنی به‌خوبی می‌داند که این مسیر بدون تقویت اسکواد تیم می‌تواند دشوار و حتی پرریسک باشد. موضوعی که خود اوسمار نیز بارها در صحبت هایش روی آن تأکید داشته است.

با وجود نتایج مثبت، ترکیب فعلی پرسپولیس از نظر تنوع بازیکن در برخی پست‌ها کامل نیست و همین مسئله می‌تواند در ادامه فصل، به‌ویژه با فشردگی مسابقات و احتمال مصدومیت یا محرومیت بازیکنان، مشکل‌ساز شود. به همین دلیل طی روزهای اخیر گزینه‌های متعددی از سوی ایجنت‌ها و منابع مختلف به باشگاه پرسپولیس معرفی شده‌اند و تیم آنالیز باشگاه در حال بررسی دقیق شرایط این بازیکنان است. آنالیز فنی، مشاهده بازی‌ها و تطبیق نفرات معرفی‌شده با نیازهای تاکتیکی تیم، در دستور کار این بخش قرار دارد.

طبق اخباری که به دست ما رسیده، تا این لحظه اوسمار ویرا نه لیست مازاد خود را به باشگاه ارائه کرده و نه لیست خرید نهایی‌اش را اعلام کرده است. سرمربی پرسپولیس فعلاً تنها به بیان نیازهای کلی بسنده کرده و اعلام کرده که در چند پست مشخص از جمله مهاجم، مدافع راست و هافبک دفاعی به بازیکن جدید احتیاج دارد. این رویکرد نشان می‌دهد اوسمار قصد دارد پس از بررسی کامل گزینه‌ها و با دید باز تصمیم‌گیری کند.

در حال حاضر هیچ بازیکنی به‌طور رسمی در لیست مازاد پرسپولیس قرار نگرفته و همه نفرات تحت قرارداد، شانس ادامه همکاری با تیم را دارند. با این حال، سرژ اوریه تنها بازیکنی است که بیش از سایرین احتمال جدایی‌اش مطرح شده و وضعیت او همچنان در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، تیم آنالیز پس از جمع‌بندی نهایی، نفرات مورد تأیید خود را به اوسمار معرفی خواهد کرد و در نهایت این سرمربی پرسپولیس است که بر اساس اولویت‌های فنی تصمیم می‌گیرد کدام گزینه‌ها برای جذب مناسب‌تر هستند تا در صورت تأیید، روند مذاکره با آن‌ها آغاز شود. گفتنی است تا این لحظه باشگاه پرسپولیس نه با بازیکنان داخلی و نه با گزینه‌های خارجی وارد مذاکره رسمی نشده و همه چیز فعلاً در مرحله بررسی و ارزیابی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: ورژن متفاوت اوسمار در پرسپولیس؛ فرمول جدید سرمربی برزیلی برای صدرنشینی جواب داد!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • احمد IR ۱۳:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۵
    خدا وکیلی این متنی که نوشتی رو بهش میگن"اختصاصی" لطفا به فهم و شعور مخاطب احترام بزارید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی