پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۵
۲۷ |
۹

نفر چهارم که در محوطه جریمه قدم می زد!

سوال روز؛ آیا بیرانوند از پنالتی سوم به بعد، مرتکب خطا شد؟

سوال روز؛ آیا بیرانوند از پنالتی سوم به بعد، مرتکب خطا شد؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بلافاصله بعد از پایان دیدار تراکتور پرسپولیس یک سوال ذهن تمام فوتبال دوستان را به خود مشغول کرد.

همه چیز از پنالتی سوم تراکتور شروع شد. زمانی که میزبان توسط حسین‌زاده و دانیال اسماعیلی فر دو پنالتی نخست خود را از دست داد و نوبت به مسعود زائر کاظمینی -ذخیره طلایی اسکوچچ- رسید. حسین‌زاده آقای گل لیگ و بهترین پنالتی زن تراکتور ضربه‌اش را خلاف جهت نیازمند زد اما به تیر خورد. ضربه دانیال اسماعیلی فر را هم نیازمند گرفت تا همه چیز به ضرر میزبان باشد.

پرسپولیس توسط کنعانی پنالتی اول را به گل تبدیل کرد اما ضربه باکیچ را بیرانوند گرفت و حالا ظاهر کاظمینی باید ضربه‌اش را گل می‌کرد تا قرمزهای میزبان امیدوار به ادامه ضیافت پنالتی‌ها بمانند. در این لحظه دوربین که از نمای بغل، پنالتی را نشان می‌داد بیرانوند را هم گرفت که از جایگاه محل استقرار خود در پشت محوطه جریمه قدم زنان -درست مثل زننده ضربه- به سمت قفس توری در حال حرکت بود!

زمانی که شلیک زائر کاظمینی تور دروازه پرسپولیس را لرزاند، بیرانوند به یک متری خط ۶ قدم رسیده بود! از اینجا به بعد در پنالتی چهارم که خامربکف و پنالتی پنجم که کریم آذر آن را به گل تبدیل کردند، رفتار بیرانوند عیناً تکرار شد. وقتی دید داور با او کاری ندارد، در ضربات سدلار و فرجی همین کار را تکرار کرد.

در مواقعی که بازیکنان پرسپولیس پنالتی می‌زدند، همان زاویه دوربین نشان می‌داد که پیام نیازمند پشت خط محوطه جریمه ایستاده و قدمی وارد ۱۸ قدم نمی‌شود. همه ما مسابقات مختلفی را دیده‌ایم که به ضربات پنالتی رسیده و هیچ وقت یکی از دو دروازه‌بان را مشغول قدم زدن در محوطه جریمه هنگام ضربه حریف ندیده بودیم!

بلافاصله این سوال ذهن فوتبال دوستان را به خود مشغول کرد که آیا بیرانوند مرتکب خطا شده است؟ در این صورت چرا بیژن حیدری به او تذکر نداد؟ چرا ضربات تکرار نشد؟ با یک نگاه به کتاب قوانین ضربات پنالتی در فوتبال، به وضوح می‌بینیم که به صراحت قید شده «دروازه‌بان تیمی که بازیکنش پشت ضربه پنالتی ایستاده باید پشت خط محوطه جریمه منتظر بماند»

در حقیقت تنها کسانی که حق دارند موقع زدن ضربه پنالتی درون محوطه جریمه باشند، ۳ نفر هستند؛ دروازه‌بان که باید روی خط دروازه باشد، داور که در کنج خط ۶ قدم می‌ایستد و زننده ضربه که پشت نقطه پنالتی مستقر می‌شود. اما در بازی امشب بیرانوند آشکارا نفر چهارم این فهرست شد!

اینجا را بخوانید: اعتراض شدید هواداران پرسپولیس: بیرانوند خطا کرد؛ پنالتی باید تکرار می‌شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۹
  • در صف بررسی: ۱۶
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • محمد IR ۲۳:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۷
    شما چرا سوختید؟ آب رو بریزید همون جا که میسوزه
    • عماد ایرانی IR ۰۲:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
      معمولا کسی از چیزی حرف میزنم که خودش گرفتار ش شده بسوز تا حداقل ۱۰ سال تا برسی به جایگاه پرسپولیس البته اون موقع دیگه خاکستر را هم باد برده
  • پرسپولیسی قدیمی IR ۰۰:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
    ای بابا دیگه کار از کار گذشته. بقرآن فدراسیون هوای تراکتور رو داره. نمونش جریان پارسال سقف قراردادها
  • حسین IR ۰۰:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
    خبرگزاری لنگی و رنگی بسوز و آب بریز
  • ارتش سرخ IR ۰۱:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
    جدا از این بین دو نیمه داشت به جورایی دارو میزد پولی کارت دومشو بهش ندادن
  • آذری IR ۰۲:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
    بیرو موقع زدن پنالتی پشت خط بود و بعد از گل شدن هم تیمی هایش برای تبریک پیش آنها می رفت و هیچ منع قانونی ندارد ماده ۷۶ تبصره ۶۵ فیفا
  • پرسپولیسی قدیمی IR ۰۲:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
    به جان عزیزم ی حسی بهم می‌گفت این داره تقلب می‌کنه. خداشاهده
  • بنده خدا IR ۰۲:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
    خطا بود ؟ میخواست نباشه 🤣
  • عماد ایرانی IR ۰۲:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۸
    بیرانوند حداقل دوبار از خط جلوتر آمد ولی داور اغماض کرد .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی