سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
۰ |
۰

وینگر خارجی پرسپولیس محروم نیست

وینگر خارجی پرسپولیس محروم نیست
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در لیست محرومان اعلام شده نامی از بیفوما دیده نمی‌شود و او برای هفته پایانی دور رفت لیگ برتر در دسترس خواهد بود.

کارت دریافتی تیوی بیفوما در دیدار مقابل آلومینیوم، شائبه‌های زیادی را درباره محرومیت این وینگر پرسپولیس به وجود آورد و بسیاری تصور می‌کردند او با چهارکارته شدن، بازی هفته پانزدهم برابر مس را از دست خواهد داد.

با این حال، پس از اعلام رسمی اسامی محرومان هفته پانزدهم از سوی سازمان لیگ مشخص شد که بیفوما محروم نیست و می‌تواند بدون مشکل پرسپولیس را در این دیدار همراهی کند.

به این ترتیب خیال کادر فنی پرسپولیس از حضور این وینگر سرعتی راحت شد و بیفوما در صورت صلاحدید سرمربی، می‌تواند یکی از گزینه‌های هجومی سرخ‌ها در تقابل با مس باشد.

بیشتر بخوانید: ایجنت ستاره استقلال به پرسپولیس پیام داد/ چراغ سبز بازیکن کلیدی ساپینتو به تیم اوسمار

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی