پنجشنبه ۴ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۰
۰ |
۴

مخالفان سرمربی استقلال خلع سلاح شدند/ حالا ساپینتو دست بالا را دارد!

مخالفان سرمربی استقلال خلع سلاح شدند/ حالا ساپینتو دست بالا را دارد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پیروزی با اقتدار استقلال مقابل المحرق، امکان مانور ساپینتو در نیم‌فصل را بیشتر کرد.

ساپینتو بعد از شروع ناامیدکننده در این فصل، حالا موفق شده در هر سه جام استقلال را متحول و علاوه بر نمایش مطلوب، نتیجه مدنظر هواداران را هم گرفته باشد. او در جام حذفی به یک‌هشتم نهایی رسیده، در لیگ برتر صدرنشینی را تجربه کرده و با فاصله ۵ امتیازی نسبت به سپاهان صدرنشین در رتبه چهارم است، در حالی که دو بازی باقیمانده -یکی با خود سپاهان- دارد و در آسیا هم که تیمش را به مرحله حذفی رساند.

جایی که برای هواداران استقلال همیشه بسیار مهم بوده و استقلال با شکست ۷-۱ مقابل نماینده امارات و سنگین‌ترین باخت تاریخ خود، استارت زد. بعد هم که در خانه به المحرق بحرین باخت تا به آستانه حذف برسد. چهارشنبه سوم دی‌ماه، استقلال برای صعود چاره‌ای جز پیروزی مقابل نماینده بحرین -آن هم در منامه- نداشت و به بهترین شکل از عهده این ماموریت برآمد؛ هم انتقام شکست یک بر صفر دور رفت را گرفت و هم سه گل به این حریف چغر زد تا خاطرات تلخ فوتبال ایران از این شهر پاک شود.

حالا مربی پرتغالی در اوج قدرت خود به سر می‌برد. او برای این سفر رامین رضاییان و ابوالفضل جلالی را کنار گذاشت و اگر هر نتیجه جز این برد به دست می‌آمد، کار بسیار سختی در نیم‌فصل برای ماندن داشت. اما حالا او در اوج اقتدار، لیست دلخواه خود را به باشگاه می‌دهد و بازیکنانی که نمی‌خواهد، چاره‌ای جز رفتن ندارند؛ از این دو ملی‌پوش سابق تا عارف آقاسی یا جنپو!

اینجا را بخوانید: منامه، رینگ زورآزمایی در استقلال!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی