جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۰
۰ |
۰

هفته پانزدهم لیگ برتر ایران

٣ امتیاز به حساب ملوان با سوپرگل دقیقه نودی +ویدیو

٣ امتیاز به حساب ملوان با سوپرگل دقیقه نودی +ویدیو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ملوان بندرانزلی با گل قائم اسلامی‌خواه، آلومینیوم اراک را شکست داد و سه امتیاز دیدار هفته پانزدهم لیگ برتر را کسب کرد.

دیدار تیم‌های فوتبال آلومینیوم اراک و ملوان بندرانزلی در چارچوب هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال ایران، از ساعت ۱۳:۳۰ امروز (جمعه، پنجم دی‌ماه) در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک برگزار شد که این مسابقه در نهایت با پیروزی یک بر صفر ملوان به پایان رسید.

تک گل این دیدار را قائم اسلامی‌خواه در دقیقه ۹۰+۱ روی یک ضربه ایستگاهی دیدنی به ثمر رساند تا سه امتیاز ارزشمند این مسابقه به حساب شاگردان ملوان واریز شود.

قضاوت این دیدار بر عهده پیام حیدری بود و حامد صفایی و سعید باهنر به‌عنوان کمک‌داور او را همراهی کردند. مسعود حقیقی داور چهارم این مسابقه بود و تیم داوری ویدئویی نیز متشکل از امیر عرب‌براقی و محمدعلی صلاحی قضاوت بازی را زیر نظر داشتند. محمود رفیعی نیز به‌عنوان ناظر داوری در این مسابقه حضور داشت.

در این دیدار تنها یک کارت زرد به علی‌نژاد نشان داده شد و کارت قرمزی از سوی داور به بازیکنان دو تیم داده نشد.

با این نتیجه، ملوان بندرانزلی موفق شد با کسب سه امتیاز خارج از خانه، جایگاه خود را در جدول لیگ برتر بهبود ببخشد.

بیشتر بخوانید: مهدوی‌کیا: جوانی نداریم که از دید تیم ملی دور مانده باشد/ فرمول موفقیت مشخص است...

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی