پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۳
۰ |
۰

اخبار شوکه‌کننده از وضعیت مدیریتی باشگاه استقلال

اخبار شوکه‌کننده از وضعیت مدیریتی باشگاه استقلال
منبع: فارس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با نزدیک شدن به تعیین مدیرعامل جدید استقلال، اخبار تازه حاکی از توقف صدور مجوز علی تاجرنیا برای مدیریت و ریاست هیئت مدیره است و وضعیت اعضای دیگر هیئت مدیره نیز همچنان در ابهام قرار دارد.

درحالی‌که قرار است به‌زودی بعد از مدت‌ها انتظار تکلیف صندلی مدیرعاملی استقلال مشخص شود، اخبار شوکه‌کننده‌ای از باشگاه استقلال و رئیس هیئت‌مدیره‌اش به گوش می‌رسد.

طبق اطلاعاتی که به دست رسیده، نه‌تنها مجوز علی تاجرنیا برای مدیرعاملی استقلال صادر نشده، بلکه مجوز حضور این چهره در مسند ریاست هیئت مدیره نیز مورد ایراد قرار گرفته.

دراین‌رابطه شنیده می‌شود برخی نهادهای نظارتی به محمد شریعتمداری، رئیس هلدینگ خلیج‌فارس دستور داده‌اند تا تاجرنیا را از این دو سمت کنار گذاشته و به عبارتی حکم خروج کلی او از باشگاه استقلال را امضا کند.

بااین‌حال شرایط نامساعد استقلال طی هفته‌های گذشته باعث شده تا شریعتمداری در این مورد فعلاً دست نگه دارد و اقدام به برکناری تاجرنیا نکند. شنیده می‌شود شخص رئیس هلدینگ خلیج‌فارس نیز از اتفاقات چند وقت اخیر در باشگاه ناراضی است.

 طبق آخرین پیگیری‌ها وضعیت دیگر اعضای هیئت مدیره هم در هاله‌ای از ابهام است و سرنوشت آنها مشخص نیست.

بیشتر بخوانید: آشورماتوف درباره گل به خودی: اگر توپ را نمی‌زدم، مهاجم سپاهان می‌زد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی