دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۹
۰ |
۰

هری کین به شایعات پاسخ داد: هیچ جایی بهتر از اینجا برایم نیست

هری کین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هری کین با تأکید بر رضایتش از حضور در بایرن مونیخ، احتمال تمدید قراردادش پس از ۲۰۲۷ را رد نکرد.

با نزدیک شدن به پایان قرارداد هری کین با بایرن مونیخ در سال ۲۰۲۷، گمانه‌زنی‌ها درباره تمدید حضور این مهاجم ۳۲ ساله در مونیخ شدت گرفته است.

طبق گزارش بیلد، کین روز یکشنبه در یک رویداد هواداری با ابراز خوش‌بینی، بار دیگر علاقه خود به ماندن در باشگاه را نشان داد: «بدیهی است که حالا صحبت‌های زیادی درباره قراردادم خواهد شد. من واقعاً از بودن در اینجا لذت می‌برم! در حال حاضر نمی‌توانم خودم را جایی غیر از اینجا تصور کنم. روزهایی مثل امروز که حمایت هواداران را می‌بینم، این احساس در من تقویت می‌شود.»

وقتی از او پرسیده شد آیا ممکن است بعد از سال ۲۰۲۷ نیز در بایرن بماند، کین پاسخ داد: «این کاملاً ممکن است! صد در صد. مذاکرات انجام خواهد شد. تمرکز من فعلاً روی این فصل است، اما همین حالا هم می‌گویم: هیچ جایی بهتر از اینجا نیست که ترجیح بدهم باشم!»

این مهاجم انگلیسی همچنین اهداف بلندپروازانه خود با بایرن را آشکار کرد: «می‌خواهم با بایرن هر سه جام را فتح کنم! شروع بسیار خوبی داشتیم و همه چیز تا اینجا عالی پیش رفته است. پیش رویمان کار سختی داریم، اما به توانایی تیم بسیار مطمئن هستم.»

بیشتر بخوانید: جانشین هری کین مشخص شد؛ او شایسته کاپیتانی تیم ملی است

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی