رامین رضاییان مدافع باتجربه استقلال بعد از پشت سر گذاشتن روزهای تلخ در این فصل و نیمکت نشینیهای متوالی، برای اینکه همچنان شانس حضور در جام جهانی را داشته باشد،تصمیم به جدایی از استقلال گرفت و با فولاد به توافق رسید. قرار است رامین به صورت قرضی راهی فولاد شود و در نیم فصل دوم زیر نظر گل محمدی کار کند. با این حال شرایط به وجود آمده طی روزهای اخیر در کشور و عدم بازگشت خارجیهای استقلال به ایران، ممکن است شرایط را کاملا تغییر دهد و شاهد بازگشت رامین به استقلال باشیم.
بازیکنان خارجی استقلال که قرار بود تنها برای ۲۴ ساعت راهی خارج از کشور شوند تا خانوادههایشان را ملاقات کنند،هنوز به ایران برنگشتند و اوضاع قبل از بازی بسیار مهم مقابل تراکتور در اردوی استقلال بحرانی است.در این خصوص شنیدیم اگر شرایط برای خارجیهای استقلال تغییر نکند و آنها به ایران برنگردند، ممکن است مدیران استقلال قید قرض دادن رضاییان را بزنند و خیلی زود او را برگردانند.
گفتنی است رامین در لیست فولاد برای دیدار مقابل چادرملو قرار نداشت و قرار بود از بازی مقابل ملوان در هفته هفدهم به ترکیب تیم جدیدش اضافه شود.حال باید دید ابتدا سرنوشت خارجیهای استقلال چه خواهد شد و سپس وضعیت انتقال رامین رضاییان به فولاد به چه شکل پیش خواهد رفت و آیا خود رامین و مدیران فولاد راضی به این اتفاق خواهند شد یا خیر.
بیشتر بخوانید: فولاد از خرید بازیکن پرحاشیه استقلال منصرف شد


