مهدی شریفی، مهاجم فجر سپاسی که سابقه بازی در پرسپولیس را در کارنامه خود دارد درحالی بازی امروز فجر با سرخپوشان با تساوی یک بر یک در جریان بود گل دوم فجر را به ثمر رساند تا یک پیروزی بزرگ را برای شیرازیها رقم بزند.
شریفی که در نقل و انتقالات زمستانی به جمع شیرازیها اضافه شده درباره این بازی گفت: بازی خیلی سختی بود. من هم بازی اولم بود که اینجا آمده بودم و خدا را شکر میکنم توانستم گل بزنم و تیمم برنده شود. زحمت همه بچهها و کادر فنی و کل مجموعه فجر بود.
او در خصوص گلزنی به پرسپولیس نیز توضیح داد: قبلا بازیکن پرسپولیس بودم. آنها تیم خیلی خوب و خیلی بزرگی هستند. همیشه بازی کردن در پرسپولیس برایم لذت بخش بود. منتها الان بازیکن فجر هستم و قبلا هم در فجر بودم و این تیم را خیلی دوست دارم.
شریفی در پایان گفت: امیدوارم بتوانم به فجر کمک کنم. ممنونم از آقا پیروز که به من اعتماد کرد. امیدوارم در ادامه هم بتوانم برای تیم مفید باشم.
بیشتر بخوایند: جدول لیگ| استقلال همسایه بالایی پرسپولیس شد/ هدیه سپاهان طرفدار نداشت


