دوشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۵
۰ |
۲

بازگشت ستاره بزرگ آبی‌ها به ترکیب استقلال 

صالح حردانی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

غیبت نود دقیقه ای یکی از کاپیتان‌های استقلال در دیدار با فجر شهید سپاسی شیراز مانع از عملکرد خوب این تیم نشد.

استقلال در مصاف حساس هفته اول دور برگشت مقابل تراکتور یکی از مهره‌های اصلی خود در سازمان دفاعی اش را در اختیار نداشت.

صالح حردانی که حالا با جدایی رامین رضاییان از استقلال پس از روزبه چشمی عنوان دومین کاپیتان این تیم را در اختیار دارد در دیدار شش امتیازی هفته اول دور برگشت مقابل مدافع عنوان قهرمانی غایب بود.

حردانی در دیدار با سپاهان در مصاف معوقه هفته دهم به دلیل دریافت کارت زرد از داور مسابقه ۴ اخطاره شد و مسابقه هفته شانزدهم تیمش را از دست داد.

او که در این مدت به طور اختصاصی تمرینات سنگین بدنسازی را سپری می کرد در روزهای سفر کاروان استقلال به یزد بیش از پیش مهیای بازگشت به ترکیب اصلی استقلال شده و این موضوع را به اطلاع کادر فنی هم رسانده است.

لازم به ذکر است؛ حردانی به ساپینتو گفته برای دیدار پنجشنبه از هر نظر آمادگی لازم را دارد. این دیدار روز دوم بهمن در اصفهان برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید:ساپینتو رکورد جوان‌گرایی خودش را شکست 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی