دوشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۵
۰ |
۰

امباپه: مقصر وضعیت فعلی رئال او نیست/ اگر می‌خواهند هو کنند باید کل تیم را هو کنند

امباپه: مقصر وضعیت فعلی رئال او نیست/ اگر می‌خواهند هو کنند باید کل تیم را هو کنند
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

ستاره فرانسوی تیم فوتبال رئال مادرید از هم‌تیمی برزیلی‌اش در برابر هجمه انتقادات اخیر دفاع کرد.

کیلیان امباپه با حضور در کنفرانس خبری پیش از بازی رئال مادرید مقابل موناکو در هفته هفتم لیگ قهرمانان اروپا با اشاره به حادثه خروج دو قطار سریع‌السیر از ریل در نزدیکی شهر کوردوبا در منطقه اندلس اسپانیا که باعث شد ۳۹ نفر جان خود را از دست بدهند، گفت: پیش از اینکه بخواهم صحبت‌هایم را شروع کنم، می‌خواستم با قربانیان حادثه کوردوبا ابراز همدردی کنم. با تمام پدران، مادران، خواهران و تمام کسانی که عزیزی را از دست داده‌اند، ابراز همدردی می‌کنم. چیزهای مهمتری از فوتبال وجود دارد.

وی همچنین در خصوص رویارویی با تیم سابق خود، افزود: موناکو در حال حاضر در بهترین فرم خود نیست اما آنها همیشه می‌دانند که چگونه سطح بالای خود را حفظ کنند. من فکر می‌کنم ما باید در تقابل با آنها تهاجمی باشیم و نشان دهیم که روز ماست. ما می‌خواهیم برنده این بازی شویم تا حضور در جمع هشت تیم برتر فاز لیگی را قطعی کنیم. این یک بازی مهم مقابل یک حریف سرسخت است. شب‌های لیگ قهرمانان در برنابئو برای ما یک مزیت به شمار می‌رود.

ستاره فرانسوی رئال مادرید همچنین درباره هو شدن بازیکنان رئال مادرید توسط هواداران خودی در بازی شنبه با لوانته به خاطر شکست در ال‌کلاسیکوی سوپرجام اسپانیا و حذف از جام حذفی اسپانیا، اظهار داشت: من هواداران را درک می‌کنم. قبل از اینکه فوتبالیست شوم، وقتی خوشحال نبودم، درباره بازیکنان بد صحبت می‌کردم و اگر در ورزشگاه بودم، آنها را هو می‌کردم. من این را درک می‌کنم، چون ما کارها را درست انجام نمی‌دهیم. چیزی که دوست نداشتم این بود که نباید یک بازیکن را مقصر دانست (اشاره به وینیسیوس). اگر قرار است آنها هو کنند، باید کل تیم را هو کنند. ما به عنوان یک تیم ضعیف عمل می‌کنیم.

امباپه در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره رابطه هم‌تیمی برزیلی‌اش و هواداران رئال مادرید، تأکید کرد: وینیسیوس مقصر وضعیت فعلی نیست، بلکه مقصر این وضعیت کل تیم است. این تمام چیزی است که می‌توانم به هواداران بگویم. بگذارید کل تیم را هو کنند. ما باید آن را بپذیریم. ما این را می‌دانیم اما نمی‌توانیم چند نفر را انتخاب کنیم و بگوییم وضعیت موجود تقصیر آنهاست. مقصر وضعیت فعلی همه ما هستیم. در رئال مادرید، لحظاتی از این دست وجود دارد و ما باید این وضعیت را تغییر دهیم.

وی در مواجهه با این پرسش که «اگر شما جای وینیسیوس بودید چه می‌کردید؟»، گفت: من وینی نیستم (می‌خندد). اگر بخواهید، او را پیدا می‌کنم (می‌خندد). نیازی نیست نصیحت کنم. من کسی نیستم که بخواهم این کار را انجام دهم. تنها مسئولیت من مراقبت و محافظت از اوست. وینیسیوس وقتی خوشحال است، اوضاع فرق می‌کند.

بیشتر بخوانید: برای کسب تمام جام‌ها به رئال مادرید آمده‌ام/ فوتبال وینیسیوس این را نشان می‌دهد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی