اوایل بهمن سال ۱۳۸۸ بود که سایتهای خارجی مدعی شدند دی کارمو، مهاجم اسبق پرسپولیس در برزیل پرندهفروشی باز کرده و دیگر کاری به کار فوتبال ندارد! فوتبالیستی که در مقطعی از لیگ هشتم بازیکن پرسپولیس بود و به معنای واقعی کلمه ضعیف ظاهر میشد.
در همین رابطه داریوش مصطفوی، مدیرعامل فقید پرسپولیس که دی کارمو طی دوران مدیرعاملی او به پرسپولیس اضافه شده بود، ۵ بهمن ۱۳۸۸ حرفهای جذابی در مورد او بر زبان آورد. مصاحبهای اختصاصی با خبرورزشی که بد نیست به خلاصه آن دوباره نگاه کنیم:
- همان روز اول که بحث جذب دیکارمو پیش آمد به افشین قطبی گفتم او بازیکن شناختهشدهای نیست و نباید جذبش کنیم اما قطبی تاکید داشت که بازیکن بزرگی است! سرانجام هم نظرش به عنوان سرمربی تیم ملاک قرار گرفت و این پرندهفروش را به عنوان بازیکن به ما قالب کرد!
- جذب شدن دیکارمو کلاه گشادی بود که بر سر پرسپولیس رفت. در واقع این دومین کلاهی بود که سر پرسپولیس رفت چون کلاه اول جذب همین افشین قطبی بود!
- به عنوان مدیر عامل باشگاه باید برای روحیه دادن به تیم مصاحبه میکردم به همین خاطر مدعی شدم دیکارمو بهترین بازیکن خارجی است که تاکنون به فوتبال ما آمده. البته وقتی دیدم حتی دروازه خالی را هم به اوت میزند دقیقا متوجه شدم به درد نمیخورد. یادتان باشد مارکو، دستیار افشین قطبی نقش عمدهای در انتقال او داشت. قرارداد دیکارمو حدود ۳۰۰هزار دلار بود.
- به نظرم بهترین هنر این بازیکن همین پرندهفروشی بود نه گلزنی!
بیشتر بخوانید: به خاطر تسویه حساب با من پرسپولیس را بیچاره کردند/ با این پروژه به اهدافشان رسیدند



