یکشنبه ۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۸
۰ |
۰

مخالفت رحمتی کنار رفت؛ کاپیتان دوم خیبر به سیرجان رفت

مخالفت رحمتی کنار رفت؛ کاپیتان دوم خیبر به سیرجان رفت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

باشگاه‌های گل‌گهر سیرجان و خیبر خرم‌آباد پس از مذاکرات طولانی، سرانجام بر سر انتقال سید محمداحسان حسینی به توافق رسیدند.

گل‌گهر که پیش‌تر ژرمی اوبونت و محمدرضا عباسی را جذب کرده بود، آخرین هدف نقل و انتقالاتی خود را روی احسان حسینی، کاپیتان دوم خیبر، متمرکز کرد. این مدافع با پیشنهاد مالی قابل توجه گل‌گهر، در نهایت رضایت باشگاه خیبر را جلب کرد، اما مخالفت اولیه سید مهدی رحمتی باعث شد حسینی در دو بازی اخیر خیبر مقابل مس رفسنجان و آلومینیوم اراک نیز به میدان برود.

حسینی که سابقه حضور در تیم‌های بزرگسال پرسپولیس زیر نظر برانکو ایوانکوویچ و یحیی گل‌محمدی و همچنین دوران موفق در پدیده مشهد، آلومینیوم اراک و نساجی مازندران را دارد، با وجود مخالفت اولیه مربی خود، بالاخره قرار است امروز از خیبر جدا شود و به گل‌گهر سیرجان منتقل شود.

این مدافع که علاوه بر توانایی‌های دفاعی، سه گل حساس و سه امتیازی نیز برای خیبر ثبت کرده، امیدوار است در گل‌گهر دوران موفقیت‌آمیز خود را ادامه دهد و حتی از عملکرد درخشانش در خیبر پیشی بگیرد. اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، حسینی پس از یک سال و نیم حضور در خیبر، قرارداد خود با گل‌گهر سیرجان را امضا خواهد کرد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی

argument