دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳
۱ |
۰

خرید جدید پرسپولیس گزینه اصلی اوسمار نیست

خرید جدید پرسپولیس گزینه اصلی اوسمار نیست
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

میلاد محمدی همچنان گزینه اصلی اوسمار برای سمت چپ خط دفاعی خواهد بود.

میلاد محمدی در مقطعی از فصل، یکی از بازیکنانی بود که آینده‌اش در پرسپولیس چندان روشن به نظر نمی‌رسید. در دوره حضور هاشمیان، او اغلب نیمکت‌نشین بود و فرصت چندانی برای نمایش توانایی‌هایش پیدا نمی‌کرد؛ شرایطی که حتی می‌توانست شانس حضورش در جام جهانی را هم تحت تأثیر قرار دهد. اما با تغییر کادرفنی و ورود اوسمار، ورق به‌کلی برگشت.

سرمربی برزیلی با اعتماد دوباره به میلاد، نقش او را در ترکیب پرسپولیس پررنگ‌تر کرد و نتیجه‌اش خیلی زود در زمین دیده شد. محمدی در هفته‌های اخیر به یکی از مهره‌های کلیدی تیم تبدیل شده و هم از نظر فنی پیشرفت محسوسی داشته و هم از نظر آماری جهش بزرگی را تجربه کرده است. ثبت سه پاس گل تا اینجای فصل، آن هم به‌عنوان یک مدافع، آماری است که او را در صدر جدول بهترین مدافعان لیگ از نظر خلق موقعیت قرار می‌دهد.

با وجود این درخشش، اوسمار تصمیم گرفت برای پست دفاع چپ رقیب جذب کند؛ تصمیمی منطقی با توجه به اینکه میلاد تنها گزینه تخصصی این پست در پرسپولیس بود. بر همین اساس، فرزین معامله‌گری، مدافع چپ ۲۲ ساله تیم ملی امید و شمس‌آذر، به جمع سرخپوشان اضافه شد تا رقابت در این جناح شکل بگیرد.

با این حال، معادله فعلاً تغییری نکرده است. میلاد محمدی همچنان انتخاب اول اوسمار در سمت چپ خط دفاعی محسوب می‌شود و خرید جدید کار بسیار سختی برای رسیدن به ترکیب اصلی خواهد داشت. پرسپولیس چهارشنبه در دیداری حساس به مصاف فولاد می‌رود و طبق روال هفته‌های اخیر، انتظار می‌رود محمدی بار دیگر از ابتدا در ترکیب اصلی سرخ‌ها به میدان برود.

بیشتر بخوانید: دنیل گرا رسماً به پرسپولیس پیوست/ همیشه آرزوی بازی در پرسپولیس را داشتم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی

argument