سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۷
۱ |
۳

خشم ساپینتو: تا الان کجا بودی؟/ بی‌احترامی کردی و تاثیر منفی روی استقلال گذاشتی

خشم ساپینتو: تا الان کجا بودی؟/ بی‌احترامی کردی و تاثیر منفی روی استقلال گذاشتی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: مدیرعامل باشگاه باید برای حضور در رختکن از من اجازه می‌گرفت و این حرکت او باعث بی‌احترامی شد.

ریکاردو ساپینتو در نشست خبری پس از دیدار با تیم فوتبال استقلال خوزستان اظهار داشت: در نیمه نخست آن کیفیتی که انتظار داشتیم را به نمایش نگذاشتیم. سرعت بازی و چرخش توپ پایین بود و توپ‌های زیادی را از دست دادیم؛ اتفاقی که در تیم ما معمول نیست. بازیکنانی که در این مدت کنار تیم نبودند، روی عملکرد کلی تأثیر گذاشتند. پلنی که در بازی با سپاهان داشتیم شرایط تیم را بهتر کرده بود، اما در ادامه، افت عملکرد برخی بازیکنان را شاهد بودیم.

وی ادامه داد: اکنون که همه بازیکنان در کنار هم هستند، شرایط بهتر شده است. مهران احمدی نیز به ترکیب تیم بازگشته و قدم به قدم در مسیر پیشرفت حرکت می‌کنیم. در نیمه دوم نمایش بهتری داشتیم و با کیفیت‌تری بازی کردیم. طبق برنامه جلو رفتیم و روی توپ‌های اول و دوم تهاجمی‌تر عمل کردیم.

سرمربی استقلال خاطرنشان کرد: اگر به گل می‌رسیدیم و ضربه ایستگاهی اتفاق نمی‌افتاد، قطعاً روی موقعیت دیگری به گل دست پیدا می‌کردیم. حریف هم موقعیت‌هایی داشت و حتی یک موقعیت تک‌به‌تک به دست آورد، اما از نظر آماری عملکرد ما بهتر بود و معتقدم مستحق پیروزی در این مسابقه بودیم.

وی با اشاره به یک صحنه مشکوک داوری در محوطه جریمه استقلال خوزستان تصریح کرد: روی سعید سحرخیزان خطای پنالتی رخ داد. این دومین بار است که چنین اتفاقی برای او می‌افتد؛ در دیدار رفت هم روی سعید پنالتی اتفاق افتاده بود. اگر این پنالتی اعلام می‌شد، می‌توانستیم به گل دوم برسیم و شرایط بازی کاملاً تغییر می‌کرد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال با انتقاد از حضور مدیرعامل باشگاه در رختکن تیم، گفت: شخصاً با حضور مدیرعامل در رختکن مشکلی ندارم، اما این حضور باید با هماهنگی قبلی با من انجام شود. در برخی مقاطع لازم است مدیرعامل با بازیکنان صحبت کند و این می‌تواند مفید باشد، اما حتماً باید پیش از آن با سرمربی هماهنگ شود.

وی ادامه داد: این یک استراتژی خوب است که مدیرعامل در لحظات خوب و بد کنار تیم باشد، اما حضور ایشان در این بازی غیرعادی بود، چرا که معمولاً برای ورود به رختکن از من اجازه می‌گیرند. وقتی صحبت از تیم است، این هماهنگی کاملاً ضروری است. سه هفته بود که مدیرعامل را ندیده بودم؛ نه تماسی با من گرفته شد و نه پیامی ارسال شد، اما ناگهان امروز و در بین دو نیمه، بدون هماهنگی وارد رختکن شدند.

سرمربی استقلال با تأکید بر نارضایتی خود اظهار داشت: این اتفاق را بی‌احترامی می‌دانم و از این بابت ناراحت هستم. البته از عملکرد تیم در نیمه اول هم رضایت نداشتم. با وجود این شرایط، اجازه دادم مدیرعامل صحبت کند، اما این موضوع برای تیم ما نتیجه مثبتی نداشت.

وی افزود: در زمان صحبت‌های ایشان، بازیکنان حالت جنگندگی نداشتند و بیشتر عصبی بودند و با صحبت‌های آقای تاجرنیا موافق نبودند. این صحبت‌ها باعث ایجاد فضایی ناخوشایند در رختکن شد. از طرفی، زمان محدودی برای صحبت درباره مسائل تاکتیکی داشتیم و عملاً از زمان من برای آماده‌سازی تیم استفاده شد.

سرمربی استقلال در پایان خاطرنشان کرد: این مسابقه هم یکی از دیدارهایی بود که باید به بازیکنان اعتماد به نفس می‌دادیم. در نیمه اول تیم ما مضطرب بود و آن انرژی لازم را نداشت، اما خوشبختانه در نیمه دوم بازیکنان به بازی برگشتند، شرایط را تغییر دادند و در نهایت موفق شدیم به پیروزی برسیم.

بیشتر بخوانید: استقلال ۱ - استقلال خوزستان ۰/ آبی‌ها همسایه صدرنشین با شکست شیرین خواهرخوانده

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی

argument