چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
۰ |
۱

مدیر سرشناس حاضر نشد مدیرعامل استقلال شود

باشگاه استقلال
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فرهادطلوع کیان یکی از مدیران شناخته‌شده عرصه ورزش پیشنهاد مدیرعاملی باشگاه استقلال را رد کرد.

با توجه به این‌که مهلت قانونی برای دوپسته‌بودن علی تاجرنیا در استقلال رو به اتمام است، کادر مدیریتی باشگاه و همچنین هلدینگ خلیج فارس تکاپوی خود برای انتخاب مدیرعامل جدید را به طرز قابل ملاحظه‌ای افزایش داده‌اند.

استقلالی‌ها از اوایل دی به طور ویژه با گزینه‌های خود برای احراز سمت مدیرعاملی وارد مذاکره شدند و برخی افراد سرشناس را نیز دعوت به کار کردند اما این اشخاص ترجیح دادند در برهه مذکور وارد عرصه نشوند.

خبرهای رسیده حکایت از آن دارد که فرهاد طلوع‌کیان، یکی از مدیران شناخته‌شده ورزش کشورمان که سابقه حضور در کمیته ملی المپیک، کمیته ملی پارالمپیک، ریاست فدراسیون ورزش‌های باستانی و زورخانه‌ای، حضور در هیئت‌مدیره باشگاه پیکان و... را دارد، از جمله گزینه‌های مدنظر استقلالی‌ها برای مدیرعاملی بود و حتی در دی‌ماه طی دو نوبت از او برای مذاکره دعوت شد ولی ترجیح داد وارد عرصه مدیریت در استقلال نشود و در جلسات مذاکره حضور نیافت.

بیشتر بخوانید: چطور استقلال را به این روز انداختید!

فرهاد طلوع کیان

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

پربحث‌های هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها