جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴
۲ |
۱

شایعه عجیب در پرسپولیس برای دومین بار تکذیب شد

شایعه عجیب در پرسپولیس برای دومین بار تکذیب شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدیرعامل پرسپولیس شایعه جدایی پیروانی را تکذیب کرد.

برای دومین بار در این فصل، شایعه جدایی افشین پیروانی از پرسپولیس به جریان افتاده؛ شایعه‌ای که مثل دفعه قبل خیلی زود با واکنش رسمی باشگاه روبه‌رو شد. مدیران پرسپولیس این بار هم تأکید کرده‌اند خبری از تغییر در کادر مدیریتی تیم نیست و پیروانی همچنان در سمت سرپرستی به کارش ادامه خواهد داد.

این اولین بار نیست که نام پیروانی در کنار واژه «جدایی» مطرح می‌شود. تابستان و همزمان با شروع فصل هم زمزمه‌هایی درباره کنار رفتن سرپرست باتجربه سرخ‌ها شنیده می‌شد، اما آن ماجرا در نهایت به واقعیت تبدیل نشد و در حد شایعه باقی ماند. حالا دوباره همان سناریو تکرار شده و بار دیگر فضای رسانه‌ای اطراف پرسپولیس را تحت تأثیر قرار داده است.

با این حال، حدادی مدیرعامل پرسپولیس خیلی سریع به این موضوع واکنش نشان داد و شایعه جدایی پیروانی را تکذیب کرد. او اعلام کرد پیروانی با قدرت به فعالیتش ادامه می‌دهد؛ خبری که برای هواداران پرسپولیس می‌تواند آرامش‌بخش باشد، چرا که سرپرست این تیم سال‌هاست یکی از چهره‌های محبوب و مورد اعتماد سکوها محسوب می‌شود و حضورش در کنار تیم برای بسیاری از هواداران اهمیت ویژه‌ای دارد.

در همین ارتباط بخوانید: واکنش کاپیتان پرسپولیس به مصدومیتش: نمی‌دانم منشا این شایعات از کجاست؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۲
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • سلیمانی IR ۱۴:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۰
    خب بره پیروانی مهم نیست
  • زیگزاگ IR ۱۸:۱۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۰
    تمام مدیران و مربیان تیم در این چند سال از باند مافیایی پیروانی میترسند. حتا درویش هم دوست داشت از دستش خلاص بشه اما نتونست. پیروانی در پرسپولیس و غلامپور در استقلال ، سفارش شده های از بالا هستند. حریفشون نمیشند. پیروانی موتور خاموش، تمام اتفاقات تیم رو مدیریت میکنه.همیشه در پیروزیها جلوی دوربینه اما وقتی تیم نتیجه نمیگره، پنهان میشه.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها